کد خبر: 744213
تاریخ انتشار: ۱۲ مهر ۱۳۹۴ - ۰۹:۲۲
مدیرکل بحران شهرداری کرج:
مدیرکل مدیریت بحران شهرداری کرج گفت: با تمهیدات اندیشیده‌شده، جایگاه فرود اضطراری بالگرد امداد در کلانشهر کرج احداث می‌شود.

علی فتحی در جلسه کمیته پدافند غیرعامل در شهرداری کرج اظهار داشت: با تمهیدات اندیشیده‌شده، جایگاه فرود اضطراری بالگرد امداد در کلانشهر کرج احداث می‌شود، هم‌اکنون مطالعات اجرای این طرح انجام شده و جانمایی نیز برای احداث این مهم نیز صورت گرفته است.

به گفته وی با تدابیر و برنامه‌ریزی‌های انجام شده و بر اساس قول استاندار البرز تا پایان ساخت این جایگاه چند فروند بالگرد امداد و نجات نیز خریداری می‌شود.

مدیرکل مدیریت بحران شهرداری کرج افزود: متأسفانه بحران در ایران موضوعی کم‌اهمیت جلوه داده شده و اخیراً به دلیل وقوع برخی حوادث، شاهد توجه مضاعف مسئولان نسبت به مدیریت بحران‌ها و بلایای طبیعی و غیرطبیعی می‌باشیم.

 

احداث سوله های چندمنظوره در مناطق مختلف کلانشهر کرج 

 

این مسئول با تاکید بر اینکه به دلیل وقوع سیلاب‌های عظیمیه و سیجان که خساراتی را به همراه داشت، مسئولان ارشد شهری توجه مضاعفی نسبت به مقوله مدیریت بحران دارند، بیان داشت: در همین راستا، احداث سوله‌های چندمنظوره مدیریت بحران در دستور کار مدیریت شهری کرج قرار گرفته است که با تصویب اعتبار 180 میلیارد ریالی، برخی مناطق به موفقیت‌های خوبی دست یافته و در سایر مناطق نیز روند ساخت سوله‌ها به خوبی پیش می‌رود.

فتحی بیان داشت: احداث این سوله‌ها گام بزرگی در راستای مدیریت شرایط در زمان وقوع حادثه و خطر است.

وی از مهمترین اهداف ایجاد جایگاه فرود اضطراری‌های بالگرد امداد را چالش های ترافیک عنوان کرد و گفت: ترافیک یکی از چالش‌های پیش روی مدیریت بحران به منظور اعزام نیروهای امداد و نجات به نقاط حادثه دیده است، بنابراین با جانمایی و احداث جایگاه‌های فرود اضطراری بالگرد امدادرسانی‌ها را در مواقع اضطراری تسریع خواهیم بخشید.

مدیرکل مدیریت بحران شهرداری کرج در ادامه خواستار آسیب‌شناسی دقیق و کارشناسی مراکز مهم و حساس استان البرز و کلانشهر کرج و تبدیل آن به یک سند راهبردی عملیاتی شد و از تلاش اداره‌کل مدیریت بحران البرز برای تهیه و تدوین کتابچه‌ای با موضوع بحران‌های زندگی در آپارتمان‌های بلند خبر داد.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار