کد خبر: 743770
تاریخ انتشار: ۱۰ مهر ۱۳۹۴ - ۱۰:۰۱
فرمانده نیروی انتظامی خراسان رضوی:
فرمانده نیروی انتظامی خراسان رضوی گفت: 37باند قاچاق در 6 ماه نخست امسال در استان منهدم شد.
هانیه فیاض

بهمن امیری‌مقدم در نشست خبری خود با اصحاب رسانه با اشاره به انهدام 37 باند قاچاق در 6 ماه نخست سال و کشف 477 کیلو مواد مخدر در خراسان رضوی بیان کرد: در 6‌ماه اخیر بیش از 12 تن مواد مخدر در حوزه صنعتی کشف شده است. 

وی بیان کرد: استان توانسته در بحث کشفیات نسبت به 6 ماه سال گذشته، 2 درصد افزایش کشف داشته باشد.

وی به افزایش  6 درصدی دستگیری سارقان نسبت به مدت مشابه سال گذشته اشاره کرد و افزود: 571 طرح برخورد با متخلفان خودرو حادثه ساز در سطح استان اجرایی شده و در نظر داریم که در این مورد میزان طرح‌های عملیاتی را افزایش دهیم.

سردار امیری مقدم به اجرای 335طرح برخورد با متخلفان موتورسیکلت حادثه ساز اشاره کرد و گفت: در حال حاضر بیش از از 72 هزار موتورسیکلت که راکب آن متخلف هستند درپارکینگ توقیف شده‌اند.

فرمانده انتظامی خراسان رضوی از اعطای تسهیلات ویژه به راکبان متخلف خودرو و موتور سیکلت که در پارکینگ توقیف شده‌اند خبر داد و افزود: در هفته نیروی انتظامی شرایط ویژه‌ای را برای این مورد در نظر گرفته‌ایم؛ این تخفیف در صورتی است که در آینده تخلفی نسبت به این راکبان صورت نگیرد در غیر این صورت وسیله نقلیه برای مدت طولانی توقیف می‌شود.

وی اظهار داشت: 52 هزار خودرو متخلف شده‌اند که از این میان برخی از خودرو‌ها با توجه به آموزش‌هایی در مورد امنیت رانندگی و رعایت اصول، ترخیص شده و برخی دیگر هنوز در پارکینگ به سر می‌برند.

سردار امیری مقدم از 110 هزار تعویض پلاک خودرو در 6 ماه ابتدایی سال جاری خبر داد و خاطرنشان کرد: 7500 نفر ارباب رجوع به مجموعه نیروی انتظامی می‌آیند که این تعدا گواهی بر پاسخگو و مسئول بودن همکاران ما دارد.

فرمانده انتظامی خراسان رضوی گفت: در 6 ماه سال جاری 33 هزار تعویض پلاک موتور سیکلت، 12 هزار مورد ثبت گواهینامه موتور سیکلت و بیش از هزار خودرو نو شماره گذاری شده‌اند.

وی یکی از وظایف نیروی انتظامی را گرفتن تست اعتیاد از رانندگان بین شهری دانست و تاکید کرد: بیش از 8 هزار تست از رانندگان گرفته شده است؛ خودرو افرادی که دارای مشکل بوده‌اند توقیف شده و افراد به مراکز درمانی انتقال داده‌ می‌شوند.

سردار امیری مقدم تصریح کرد: اخیرا در اسماعیل آباد 800معتاد و خرده فروش دستگیر شده‌اند و در مراکز درمانی نگهداری می‌شوند؛ افرادی که بیش از دو سری دستگیر شوند از یک سال تا دو سال در مراکز درمانی نگهداری می‌شوند.

فرمانده انتظامی خراسان رضوی از برپایی 33 طرح اجرایی در مناطق آلوده خبر داد و گفت: در این طرح‌ها 303دستگاه خودرو از قاچاقچیان گرفته شده است.

وی اظهار داشت: در تصادفات منجر به فوت در مسیر‌های درون شهری 231 مورد فوت گزارش شده که نسبت به 6 ماه سال گذشته 8 درصد در استان کاشته است علاوه بر آن تصادفات منجر به فوت در مسیر‌های برون شهری با 686 نفر فوتی نسبت به 6 ماه سال گذشته 20 درصد افزایش داشته است.

فرمانده انتظامی خراسان رضوی گفت: یک میلیون و 56 هزار تماس تلفنی با پلیس برقرار شده که از این میزان 538 هزار تماس عملیاتی، 310 هزار تماس ارشادی و 208 هزار تماس غیر قابل رسیدگی بوده است.

وی به افزایش 34 درصدی ارتباط با مردم از جانب پلیس اشاره کرد و تصریح کرد: تکلیف ما برخورد با ناهنجاری‌های اجتماعی است؛ نیروی انتظامی استان توانسته با عملکرد خود سبب کاهش وقوع جرم شود که این کاهش با افزایش 34 درصدی کشف جرایم خشن همراه بوده است.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار