کد خبر: 743076
تاریخ انتشار: ۰۶ مهر ۱۳۹۴ - ۲۰:۴۳
مجري طرح گندم وزارت جهاد كشاورزي خبر داد
مجري طرح گندم وزارت جهاد كشاورزي با بيان اينكه بيش از 8 ميليون تن گندم از كشاورزان به صورت تضميني خريداري شده است، گفت: هنوز ۳۷۰ ميليارد تومان از پول گندم به كشاورزان پرداخت نشده است.
به گزارش فارس، اسماعيل اسفندياري‌پور مجري طرح گندم وزارت جهاد كشاورزي در گفت‌وگو با شبكه خبر گفت: با توجه به برنامه‌ريزي انجام شده توسط وزارت جهاد كشاورزي پيش‌بيني مي‌شود، امسال كشت گندم آبي در سطح 2 ميليون و 200 هزار هكتار و گندم ديم در سطح 3 ميليون و 800 هزار هكتار زمين كشت شود.
وي با بيان اينكه در سال زراعي 94 - 93 بيش از 8 ميليون تن گندم به صورت تضميني از كشاورزان خريداري شد، افزود: پول خريد تضميني گندم 9 هزار و 670 ميليارد تومان است كه هنوز 370ميليارد تومان آن به كشاورزان پرداخت نشده است. اسفندياري پور تصريح كرد: با برنامه‌ريزي‌هايي كه وزارت جهاد كشاورزي براي توليد اين محصول دارد در سه سال آينده در توليد اين محصول 100 درصد خودكفا مي‌شويم.
منبع: فارس
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار