کد خبر: 740939
تاریخ انتشار: ۲۷ شهريور ۱۳۹۴ - ۲۱:۰۱
سه شركت بزرگ هواپيمايي از بدهكارترين ايرلاين‌ها به شركت‌هاي فرودگاه‌ها درحال رايزني براي پرداخت بخشي از بدهي خود هستند.
سه شركت بزرگ هواپيمايي از بدهكارترين ايرلاين‌ها به شركت‌هاي فرودگاه‌ها درحال رايزني براي پرداخت بخشي از بدهي خود هستند.
مقصود اسعدي ساماني دبير انجمن شركت هواپيمايي كشور در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان، با اشاره به اينكه آزادسازي نرخ بليت هواپيما تكليفي است كه دولت بايد طبق ماده 161 قانون برنامه پنجم توسعه آن را انجام دهد، گفت: دولت بايد تا پايان سال سوم قانون برنامه پنجم توسعه آزادسازي نرخ بليت هواپيما را انجام مي‌داد كه متأسفانه تا به امروز اجرايي نشده‌اند.
دبير انجمن شركت هواپيمايي كشوري با اشاره به اينكه شركت‌هاي هواپيمايي زيان‌هاي بسياري را جهت پروازهاي تكليفي از سوي سازمان هواپيمايي كشوري متحمل شده است، گفت: بايد بخشي از بدهي ايرلاين‌ها با زيان‌هايي كه تا به امروز متحمل شده است تهاتر شود.
وي يادآور شد: ايرلاين‌ها جهت پرواز به مناطق غيراقتصادي حدود 500 ميليارد تومان زيان طي چهار سال گذشته تا به امروز متحمل شده اند.
ساماني در خصوص بدهي ايرلاين‌ها به شركت‌هاي فرودگاهي و شركت نفت گفت: اين بدهي‌ها به دو دسته تقسيم مي‌شوند كه دسته اول مربوط به بدهي شركت‌هاي ايران اير، آسمان و ماهان است كه بيشترين ميزان بدهي‌ها مربوط به دسته اول است.
وي اظهار داشت: به دنبال پيگيري‌هاي صورت گرفته اميدوار هستيم بخشي از بدهي‌ها از هزينه‌ پروازهاي تكليفي كاسته شود.
دبير انجمن شركت‌هاي هواپيمايي توضيح داد: بخش ديگري از شركت‌هاي هواپيمايي مربوط به ساير شركت‌هاست كه به تدريج اين بدهي‌ها از طريق قسط بندي به شركت‌هاي فرودگاهي و شركت نفت پرداخت مي‌شود.
ساماني مبلغ بدهي‌ها را 650 ميليارد تومان اعلام كرد كه به دليل اختلاف ميان شركت فرودگاه‌ها و شركت نفت و نيز نرخ عوارض اين بدهي‌ها انباشته شده كه اميدوار هستيم با قسط‌بندي بخشي از اين بدهي‌ها هر چه سريع‌تر پرداخت شود.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار