کد خبر: 738836
تاریخ انتشار: ۱۸ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۲:۴۳
بازار بي‌جان سهام ايران فعلا قصد رونق و رشد را ندارد و همانطور كه در گزارش‌هاي قبلي گفته شد همچنان از ركود اقتصادي رنج مي‌برد. فعلا چيزي جز زيان عايدي سهامداران نيست و خبري از جبران اين ضررها در بازار بيمار بورس به گوش نمي‌رسد.

جوان آنلاين: بازار بي‌جان سهام ايران فعلا قصد رونق و رشد را ندارد و همانطور كه در گزارش‌هاي قبلي گفته شد همچنان از ركود اقتصادي رنج مي‌برد. فعلا چيزي جز زيان عايدي سهامداران نيست و خبري از جبران اين ضررها در بازار بيمار بورس به گوش نمي‌رسد.

شاخص بورس تهران اگرچه امروز صبح را با افت قيمتي آغاز كرد. اما بازگشايي پالايش نفت بندرعباس و فولاد مباركه اصفهان و بانك پاسارگاد تيرخلاص را بر پيكر بي‌جان شاخص كل زدند. شاخص بورس در حالي امروز متحمل افت 1043.99 واحدي شد كه پالايش نفت بندرعباس بيش از 282 واحد بر افت شاخص تاثير داشت و فولاد مباركه اصفهان بيش از 241 واحد به سقوط شاخص بورس كمك كرد.

از ديگر سهام كه بر افت شاخص تاثير داشت نماد كچاد از شركت صنعتي معدني چادرملو بود كه همچنان به خاطر افت قيمت سنگ‌آهن در بازارهاي جهاني حال و روز خوبي ندارد.

به گزارش خبرنگارجوان آنلاين، بر اساس ارقام درج شده در پایگاه اطلاع‌رسانی مدیریت فناوری بورس تهران، شاخص کل بورس اوراق و بهادار تهران امروز با 1043.99 واحد افت به 63 هزار و 467 و ارزش روز بازار به 273 هزار میلیارد تومان رسيد .

شاخص قيمت (وزني- ارزشي) با 412.60 واحد كاهش به 25 هزار و 89 واحد رسيد. شاخص كل (هم‌وزن) با 5.70 واحد افت به 9 هزار و 921 واحد رسيد. شاخص قيمت(هم‌وزن) با 4.90 واحد افت به 8 هزار و 481 واحد رسيد.

شاخص آزاد شناور با 1606.69 واحد كاهش به 71 هزار و 441 واحد رسید. شاخص بازار اول بورس با 1117.59 واحد كاهش به 44 هزار و 638 واحد و شاخص بازار دوم با 154.43 واحد افت به 137 هزار و 606 واحد رسید.

نماد شبندر، فولاد، فخور، وپاسار، پارسان، كچاد، حفاري بيشترين تأثير منفي را بر شاخص بورس داشتند.

در بازار فرابورس ایران شاخص کل با 3.20 واحد كاهش به 722.80 واحد رسید.

معامله‌گران فرابورس تعداد 95 ميليون و 539 هزار برگ سهم به ارزش 215 میلیارد تومان و در قالب 8هزار و 600 فقره معامله داد و ستد کردند.

امروز نمادهاي مارون، ذوب، هرمز بيشترين تاثير منفي را بر شاخص فرابورس داشتند و نماد شتران، ميدكو، بمپنا، شپاس بيشترين تاثير مثبت را بر شاخص فرابورس داشتند.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار