کد خبر: 738657
تاریخ انتشار: ۱۷ شهريور ۱۳۹۴ - ۲۱:۵۹
دولت نظر رسمي خود را درباره لايحه برجام قبلاً اعلام كرده كه نيازي به ارائه اين لايحه به مجلس نيست.
به گزارش تسنيم، محمدباقر نوبخت، سخنگوي دولت در نشست هفتگي خود با خبرنگاران در پاسخ به اين سؤال كه آيا دولت تصميمي براي ارائه لايحه برجام به مجلس‌ پس از سخنان مقام معظم رهبري مبني بر اينكه مجلس در اين اقدام نبايد كنارگذاشته شود ‌ دارد، گفت: دولت نظر رسمي خود را مبني بر اينكه نيازي به ارائه لايحه برجام به مجلس نيست، اعلام كرد.
وي افزود: مقام معظم رهبري در ديدارشان به طوري اعلام كردند كه مجلس از روند رسيدگي برجام كنار گذاشته نشود. بيانات ايشان براي دولت فصل الخطاب است، بنابراين با توجه به بررسي برجام در مجلس دولت اگر كمكي را در اين خصوص مجلس بخواهد ارائه مي‌دهد، ضمن اينكه طبق قانون مجلس در زمينه حفظ دستاوردهاي هسته‌اي رسيدگي به اين موارد به شوراي عالي امنيت ملي واگذار شده است. نوبخت گفت: شوراي عالي امنيت ملي جلساتي را براي بررسي برجام انجام داد كه در اولين فرصت و در آينده از سوي مسئولان شوراي عالي امنيت ملي اعلام مي‌شود.
سخنگوي دولت تصريح كرد: شوراي عالي امنيت ملي به جد بر متن برجام تدقيق كافي داشته و مسئولان آن به زودي نتايج جلسات شورا را اعلام مي‌كنند و اميدواريم هر چيز كه خير ملت است، تحقق يابد. نوبخت درباره برنامه‌هاي دولت براي استفاده از ظرفيت بسيج در اقتصاد مقاومتي گفت: دولت از ظرفيت نيروهاي مسلح از جمله بسيج، سپاه و ارتش براي تحقق اقتصاد مقاومتي استفاده مي‌كند. بنده همين امروز برنامه مكتوب اين اعلام آمادگي را اعلام مي‌كنم و هركسي طرح و برنامه‌اي در اقتصاد مقاومتي دارد مي‌تواند به دولت ارائه دهد، بسيج عزيز هم مي‌تواند توانايي خود را در اين بخش به دولت عرضه كند.
منبع: تسنیم
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار