کد خبر: 729684
تاریخ انتشار: ۰۵ مرداد ۱۳۹۴ - ۰۰:۲۲
بورس در انتظار حمايت سهامدار بزرگ
بازار سهام ديروز در حالي با پيشرو شدن صنعت خودرو نوسان كرد كه شاهد بازگشايي نماد معاملاتي برخي بانك‌ها پس از برگزاري مجمع عادي سالانه بود. 
به گزارش فارس، شاخص كل قيمت و بازده نقدي در پايان معاملات روز يك‌شنبه چهارم مرداد 94 با كاهش 59 واحدي به رقم 66 هزار و 977 واحد رسيد. شاخص قيمت نقدي نيز با افت 23 واحدي عدد 26 هزار و 843 واحد را تجربه كرد. شاخص سهام آزاد شناور اما در پايان معاملات ديروز با كاهش 19 واحدي به عدد 76 هزار و 319 واحد رسيد. همچنين شاخص بازار اول با 56 واحد افت به رقم 48 هزار و 146 واحد رسيد و شاخص بازار دوم نيز با ريزش 36 واحدي عدد 139 هزار و 333 واحد را براي خود ثبت كرد. همچنين شاخص كل فرابورس (آيفكس) در پايان معاملات ديروز با 14 واحد ريزش رقم 788 واحد را تجربه كرد. 
براساس اين گزارش ارزش كل معاملات روز گذشته بورس تهران به بيش از 85 ميليارد و 195 ميليون تومان بالغ شد كه ناشي از دست به دست شدن 489 ميليون و 784 هزار و 739 سهم و اوراق مالي قابل معامله طي بيش از 38 هزار نوبت خريد و فروش بود. 
در معاملات روز يك‌شنبه سه نماد معاملاتي پتروشيمي مبين با 29 واحد، گروه مپنا با 25 واحد و گروه بهمن با 10 واحد افزايش بيشتري تأثير مثبت را بر محاسبه شاخص كل بورس به دوش كشيدند. در عين حال نماد معاملاتي سه شركت بانك اقتصاد نوين با 25 واحد، بانك صادرات و سرمايه‌گذاري قدير به طور مشترك با 21 واحد كاهش بيشترين تأثير منفي را بر ارزيابي اين نماگر بر جاي گذاشتند. روز گذشته بازار سهام با تقويت طرف تقاضا از سوي برخي حقوقي‌ها به ويژه در نماد معاملاتي گروه خودرويي همراه شد. در اين گروه نماد معاملاتي پارس خودرو پس از پايان عرضه‌هاي ممتد سهامداران اغلب حقيقي در روزهاي گذشته روز گذشته همزمان با حمايت حقوقي به مدار مثبت بازگشت، در اين نماد ديروز اندكي كمتر از 97 ميليون سهم در دامنه نوسان مثبت قيمت‌ها معامله شد و حتي تا سطح خريد نيز پيش رفت اما تداوم عرضه سهام از سوي حقيقي‌ها نتوانست به صف خريد پايدار و پرحجم اين سهم بينجامد.

منبع: فارس
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار