کد خبر: 727766
تاریخ انتشار: ۲۲ تير ۱۳۹۴ - ۱۹:۵۱
حسرت تماشاي فينال به دل هميلتون ماند
نوواك جوكوويچ فاتح صد و بيست و نهمين دوره مسابقات تنيس ويمبلدون شد. بهترين تنيسور جهان با نتيجه 3 بر يك از سد راجر فدرر گذشت و سومين قهرماني‌اش در اين تورنمنت معتبر را جشن گرفت.
شیوا نوروزی
نوواك جوكوويچ فاتح صد و بيست و نهمين دوره مسابقات تنيس ويمبلدون شد. بهترين تنيسور جهان با نتيجه 3 بر يك از سد راجر فدرر گذشت و سومين قهرماني‌اش در اين تورنمنت معتبر را جشن گرفت. نوله كه سال گذشته هم جام قهرماني را بالاي سر برده بود باز هم توانست فدرر، نفر دوم رنكينگ جهاني را از پيش رو بردارد تا يك بار ديگر قدرت خود را به رخ رقيب سوئيسي‌اش بكشد. اين نهمين قهرماني مرد شماره يك دنياي تنيس در گرنداسلم‌هاي معتبر محسوب مي‌شود. قضاوت فينال ويمبلدون را علي نيلي از ايران برعهده داشت.

  چالشي به نام ويمبلدون

قهرمان تنيس ويمبلدون از تلاش‌هاي مربي‌اش قدرداني كرد. جوكوويچ 28 ساله پس از پيروزي دوباره مقابل فدرر در مورد نقش بكر، مربي آلماني‌اش در موفقيت‌هاي او اظهار داشت: «كمي طول كشيد تا يكديگر را درك كنيم. او آلماني است و من صرب و به همين دليل قطعاً تفاوت‌هايي وجود دارد. با اين حال ما توانستيم يك نقطه مشترك و يك فرمول درست براي رسيدن به موفقيت پيدا كنيم. در اين قهرماني همانقدر كه من سهم دارم، بكر هم سهيم است.» رويارويي با پرافتخارترين تنيسور دنيا نكته ديگري بود كه نوله در گفت‌وگويش با خبرنگاران به آن اشاره داشت: «بازي كردن مقابل فدرر آن هم روي زمين چمن سنتر كورت ويمبلدون يكي از سخت‌ترين چالش‌هايي است كه من مي‌توانستم داشته باشم. مي‌دانستم كه راجر به ميدان مي‌آيد تا بهترين بازي‌اش را در مسابقه‌اي كه بيش از همه براي او اهميت دارد، ارائه كند. فدرر شما را مجبور مي‌كند با حداكثر توان‌تان بازي كنيد و حتي يك امتياز را هم از دست ندهيد. من با اين رويكرد به اين بازي آمده بودم و فشار بيشتري به خودم آوردم. يك تنيسور در تمام زندگي‌اش تلاش و تمرين مي‌كند تا براي چنين بازي‌هايي آماده باشد. او هر روز صبح در يك زمان مشخص بيدار مي‌شود با اين رؤيا كه روزي بتواند در بازي‌هايي مثل فينال ويمبلدون حضور داشته باشد.»

  چمن خوشمزه

نواك جوكوويچ اين بار هم پس از قهرماني كمي از چمن زمين را كند و خورد؛ چمني كه از نظر بهترين تنيسور جهان خوشمزه‌تر از هميشه بود: «چمن ويمبلدون امسال بسيار خوش‌طعم بود. نمي‌دانم كه مسئولان نگهداري از چمن‌هاي ويمبلدون چه كاري انجام داده‌اند كه اين چمن اينقدر خوشمزه شده است، اما معلوم است كه كارشان را خوب بلدند. اين يك رسم كوچك است. از كودكي من رؤياي قهرماني در ويمبلدون را در سر داشتم و به اين فكر مي‌كردم كه اگر قهرمان اين رقابت‌ها شدم يك كار ديوانه‌كننده انجام دهم و خوردن چمن يكي از آنهاست.»

  انگيزه زيادي دارم

راجر فدرر 33 ساله به هيچ وجه به بازنشستگي فكر نمي‌كند. اين دومين سال پياپي بود كه دست تنيسور سوئيسي از جام قهرماني ويمبلدون كوتاه ماند. در حالي كه سه سال از آخرين قهرماني او در گرند اسلم‌ها مي‌گذرد، فدرر انگيزه‌اش را از دست نداده است: «فكر مي‌كنم كه نواك عالي بازي كرد، بهتر است بگويم در تمام سال بازي‌هايش عالي بوده است. ورزش همين است، البته من در ست اول فرصت‌هايي براي كسب پيروزي داشتم. ورزش همين است. نواك وقتي پاي امتيازات مهم‌تر در ميان بود، سرسخت نشان داد و در آخر به سختي صخره بود. من باختم اما فكر نمي‌كنم بد بازي كرده باشم و به همين دليل مي‌توانم راضي‌ باشم.» كسب افتخارات ديگر از جمله اهداف فدرر محسوب مي‌شود: «هنوز براي كسب عناوين قهرماني انگيزه بسياري دارم و مي‌خواهم كه به دوران بازيگري‌ام ادامه دهم. باختن در يك بازي مثل فينال ويمبلدون امسال واقعاً مي‌تواند به افزايش انگيزه‌تان كمك كند. براي من بازگشت به فينال ويمبلدون مايه افتخار و لذتبخش بود به‌ويژه كه توانستم بازي خوبي هم ارائه كنم، البته دوست داشتم كه بازي را ببرم و قهرمان شوم، اما نواك واقعاً خوب بازي كرد.»

   هميلتون ممنوع‌الورود شد

لوئيز هميلتون قهرمان فرمول يك جهان به دليل پوشيدن لباس اسپورت از ديدن فينال تنيس ويمبلدون ‏محروم شد. راننده فرمول يك تيم مرسدس كه براي تماشاي فينال تنيس ويمبلدون دعوتنامه ويژه‌اي دريافت كرده بود، به دليل رعايت نكردن مقررات نتوانست از جايگاه ويژه بازي را تماشا كند. براي تماشاي فينال ويمبلدن علاوه بر در اختيار داشتن بليت ويژه، مهمانان بايد لباس رسمي به همراه كراوات و كفش داشته باشند.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار