کد خبر: 727751
تاریخ انتشار: ۲۲ تير ۱۳۹۴ - ۱۷:۴۹
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان سیرجان اززیر کشت رفتن 50 هکتار مزرعه زعفران در مناطق هماشهر خبر داد.

احمد مسعودی گفت: از آنجا که زعفران نسبت به سایر محصولات نیاز آبی کمتری دارد به عنوان جایگزین بسیار مناسبی در طی چند سال اخیر شناخته شده است و بسیاری از مناطق شهرستان سیرجان از جمله مناطق هماشهر، بلورد، پاریز، ملک آباد و قسمت‌هایی از حومه و زیدآباد از نظر آب و هوا و خاک مناسب کاشت این محصول است.

وی افزود: شهرستان سیرجان دارای حدود 50 هکتار مزرعه زیر کشت زعفران است که بیشتر آن در مناطق هماشهر واقع شده‌اند.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان سیرجان گفت: با اجرای عملیات به موقع کاشت، داشت و برداشت در مزرعه می‌توان از هر هکتار مزرعه با توجه به مناسب بودن آب و هوا، در سال‌های برداشت محصول سال چهار، پنج و شش بعد از کاشت بیش از پنج کیلوگرم زعفران برداشت کرد.

مسعودی افزود: زعفران علاوه بر آنکه محصول بسیار مناسبی برای مناطق کم آب مانند سیرجان است سبب اشتغال‌زایی بسیار خوبی در شهرستان شده و بیشتر نیروی کارگری در زمان کاشت و برداشت محصول بکار گرفته می‌شود.

وي با بیان اینکه کاشت این محصول در منطقه سبب ایجاد اشتغال مستقیم و غیرمستقیم بیش از 10 هزار نفر روز شده است، ادامه داد: در سال گذشته تعداد 76 نفر متقاضی کاشت زعفران جهت اخذ تسهیلات به بانک کشاورزی معرفی شدند ولی متاسفانه به دلیل اینکه زمان کاشت محصول گذشته بود موفق به اخذ تسهیلات نشدند که در سال جاری برنامه‌ریزی کاشت صورت خواهد گرفت و تسهیلات مورد نیاز به کشاورزان پرداخت خواهد شد.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار