
مجید زمانی در جلسه کارگروه بهداشت گفت: با توجه به وجود بیماریهايی که از پرندگان به انسان منتقل می شود و در بعضی از کشورها رایج شده، پیشگیری در این راستا بسیار ضروری است.
وی افزود: خرید و فروش پرندگان زنده در سطح شهرستان باید براساس ضوابط بهداشتی انجام گیرد.
معاون فرمانداری شهرستان دهاقان ادامه داد: از این به بعد فروش پرندگان زنده و مرغ خانگی و جوجه در بازار محلی دهاقان ممنوع است و از شهرداری درخواست عدم صدور مجوز برای فروشندگان پرندگان در سطح شهرستان را داریم.
وی کفت: جمع آوری لاشه حیوانات در کنار جاده ها توسط اداره راه و شهرسازی و در شهر به عهده شهرداری و در روستاها به عهده دهیاری ها است تا از بروز هر گونه آلودگی در شهرستان به طور جلوگیری شود.
زمانی با اشاره به ترویج مسائل بهداشتی در بین عشایر افزود: آگاهی و اشاعه مسائل بهداشت فردی و دامی در بین عشایر و دامداران شهرستان توسط شبکه بهداشت و درمان و کلینیک دامپزشکی دهاقان از اهمیت ویژه ای برخوردار است و پیشنهاد می شود که لوازم بهداشتی از قبیل صابون مایع در بین عشایر توزیع شود.
وی در راستای اطمینان خاطر از سلامت دام ادامه داد: برای بهداشت دام و اطمینان از سلامت دام شهرستان از نصب و اختصاص بنری مخصوص مسائل بهداشتی دام و خرید و فروش آن در سطح میادین شهر خبر داد تا عموم مردم از این طریق آموزش ببینند و آگاهی داشته باشند.