کد خبر: 713850
تاریخ انتشار: ۲۹ فروردين ۱۳۹۴ - ۱۳:۰۱
رئیس دادگستری آرادان:
رئیس دادگستری شهرستان آرادان از ورود یک هزار و 498 فقره پرونده در سال گذشته به دادگاه این شهرستان خبر داد و گفت: 13 فقره پرونده نسبت به سال 92 در این دادگاه کاهش یافت.
 احمد مطهری‌نسب ضمن بیان اینکه جلب اعتماد عمومی بسیار ضروری است، اظهار داشت: اگر مردم به دستگاه قضایی اعتماد نکنند، قطعاً آن نتیجه‌ای که به دنبالش هستیم، محقق نمی‌شود.
وی با تأکید بر اینکه باید به بحث پیشگیری توجه شود، افزود: مباحث پیشگیری در راستای عدالت اجتماعی و کاهش جرم بسیار نقش بسزایی را دارد.
رئیس دادگستری شهرستان آرادان با بیان اینکه دستگاه قضایی وجهه نظام است، اظهار داشت: اقتدار دادگستری موجب امنیت شهر و اطمینان‌بخشی به شهروندان می‌شود.
مطهری‌نسب شمار پرونده‌های اجرای احکام کیفری را در سال گذشته 336 فقره عنوان کرد و گفت: از این تعداد، 327 پرونده مختومه شده است.
رئیس دادگستری شهرستان آرادان با اشاره به اینکه سال گذشته 216 پرونده در بخش اجرای احکام مدنی وارد دادگاه شد، اظهار داشت: از این تعداد، 220 فقره پرونده مختومه شد.
وی با اشاره به اینکه سال گذشته حدود 31 بازداشتی بابت مهریه و محکومان مالی داشتیم، گفت: از این تعداد، 20 نفر آزاد شدند و مابقی هنوز زندانی هستند.
مطهری‌نسب با تأکید بر اینکه سال گذشته تعداد 93 نفر در این شهرستان بابت محکومیت کیفری به زندان معرفی شدند، گفت: از این تعداد، 13 نفر بدون برگ احضار و جلب، شخصاً پس از محکومیت و رأی قطعی برای اجرای حکم حبس، خود را به دادگاه معرفی و نامه معرفی به زندان تحویل نام‌بردگان شده و خود را به ندامتگاه جهت سپری شده محکومیت حبس معرفی کردند.
وی تصریح کرد: مساعدت‌های قانونی در خصوص افراد مذکور وفق مقررات صورت گرفت و از کل زندانی‌های سال گذشته، تعداد 73 نفر حکم آن‌ها اجرا و آزاد شدند و مابقی در حال تحمل کیفر هستند.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار