کد خبر: 713754
تاریخ انتشار: ۲۹ فروردين ۱۳۹۴ - ۱۲:۱۷
فرمانده قرارگاه منطقه جنوب غرب نیروی زمینی ارتش:
فرمانده قرارگاه منطقه جنوب غرب نیروی زمینی ارتش گفت: بیش از 90 درصد از میادین این دو استان پاکسازی شده و 10 درصد باقی تا آخر سال پاکسازی می‌شود.
معصومه صالحی

 امیر سرتیپ دوم علی ظریفی ‌یگانه در نشست خبری با اصحاب رسانه با اشاره به قرار گرفتن در آستانه روز ارتش جمهوری اسلامی ایران اظهار کرد: این مناسبت یادآور پیام تاریخی امام خمینی(ره) در تاریخ 28 فروردین 58 است. وی افزود: در آن روزها بدنه ارتش شامل جوانانی سالم، مخلص و علاقه‌مند به کشور بود که اهداف رژیم منحوس پهلوی را تأمین اهداف استکبار جهانی می‌دانست و در اثر اتحاد میان انقلابیون و پیوستن ارتش به مردم، انقلاب اسلامی به پیروزی رسید.

ظریفی یگانه با بیان اینکه علی‌رغم نبود آمادگی کامل، ارتش در روزهای هشت سال دفاع مقدس با حضور به موقع در مرزها مقابل ارتش عراق ایستادگی کرد، افزود: ارتش پس از جنگ تحمیلی در حوزه‌های پاکسازی میادین آلوده به مین در استان‌های ایلام، کرمانشاه، کردستان و خوزستان با تقدیم صدها شهید و جانباز، پیشگام بوده و امروز در نتیجه این حضور فعالیت‌های صنعتی، دامپروری و نفتی در مرزهای کشور در جریان است.

وی خاطر نشان کرد: در حال حاضر نزدیک به 90 درصد زمین‌ های استان ‌های ایلام و خوزستان از مین پاکسازی شده و تا نقطه صفر مرزی فعالیت‌های کشاورزی در حال انجام است و تا پایان امسال می‌توانیم اعلام کنیم که این دو استان از مین پاک شده‌اند.

 فرمانده قرارگاه منطقه جنوب غرب نیروی زمینی ارتش در بخش دیگر سخنان خود با اشاره به توان ارتش جمهوری اسلامی ایران، تصریح کرد: ارتش قدرتمند جمهوری اسلامی ایران اجازه هیچگونه تعرض و نفوذ به خاک مقدس کشور را نمی‌دهد و با توان نظامی خود مقابل هرگونه تهدیدی می‌ایستد.

وی افزود: ارتش ایران از نظر تجربه و کارآمدی منابع انسانی، به برکت تجربیات 8 سال دفاع مقدس، سرآمد ارتش‌های جهان است و حتی ارتش آمریکا چنین توان انسانی را ندارد.

ظریفی یگانه گفت: در حال حاضر امن ترین کشور چه از نظر زمین و هوایی در منطقه، جمهوری اسلامی ایران است به همین سبب کشورهای جهان در مسیر پرواز خود آسمان ایران را انتخاب کرده‌اند.

وی با اشاره به فعالیت‌های ارتش در بهینه سازی ادوات جنگی عنوان کرد: مهندسان نیروی زمینی در بخش خودکفایی صنایع با بهینه سازی ادوات و پیاده کردن سیستم‌های پیشرفته بر آن‌ ها، سبب شده‌اند تجهیزات ارتش ایران در رده بهترین ادوات نظامی روز جهان باشد.

ظریفی‌ یگانه با تاکید بر این موضوع که تهدیدات بسیاری وجود دارد بیان کرد: تهدید‌ها همواره در یک قدمی ما بوده‌اند اما قدرت و هوشیاری نیروهای نظامی ایران اجازه هیچ حرکتی به دشمن نداده و نمی‌دهد.

وی تصریح کرد: بدون شک آمریکا و استکبار جهانی از نفوذ ایران در منطقه ناخرسند است اما چیزی که سبب درماندگانی استکبار می‌شود قدرت فرزندان انقلاب اسلامی است.

افتتاح دانشگاه علمی کاربردی ارتش در خوزستان

فرمانده قرارگاه منطقه جنوب غرب نیروی زمینی ارتش در بخش دیگر سخنان خود به راه اندازی دانشگاه علمی کاربردی ارتش در استان خوزستان اشاره کرد و گفت: دانشگاه علمی کاربردی ارتش در خوزستان در آینده نزدیک افتتاح می ‌شود و زمینه را برای ادامه تحصیل کارکنان ارتش و سایر نهادهای نظامی فراهم می‌کند.

وی همچنین با اشاره به نقل مکان نیروی زمینی از مناطق شهری اهواز عنوان کرد: از مجموع 870 هکتار زمین نیروی زمینی ارتش در اهواز، نیمی از آن به شهرداری واگذار شده است.

ظریفی یگانه افزود: پروسه انتقال کامل به علت حجم وسیع جابه جایی نیازمند زمان بیشتری است.

وی به تدوین برنامه‌ های برون‌ سازمانی و درون ‌سازمانی ویژه گرامیداشت سالروز ارتش جمهوری اسلامی ایران اشاره کرد و گفت: بازبینی طرح‌ های دفاعی و ارتقا توان رزمی از جمله برنامه‌ های درون‌سازمانی ارتش به این مناسبت است.

ظریفی یگانه همچنین رژه 29 فروردین در شهرهای اهواز و دزفول با حضور یگان‌ های نمونه ارتش شامل زمینی، هوایی، پدافند و بسیج، نیروهای انتظامی و سپاه  را از دیگر برنامه ها عنوان کرد و افزود: دیدار با خانواده شهدای ارتش، سپاه و هشت سال دفاع مقدس، دیدار با نماینده ولی ‌فقیه در استان به نیابت از فرمانده کل قوا و تجدید بیعت با ایشان به منظور ایستادگی و دفاع از ارزش‌های انقلاب اسلامی نیز از جمله برنامه‌های فرهنگی این مناسبت است. همچنین روز 29 فروردین رونمایی از چندین سلاح در تهران صورت می ‌گیرد.

 

 

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها