سيد محمد موسوي رئيس قسمت نظارت بر خدمات شركت توليد و بهره برداري سد و نيروگاه دز، كه طراحي فني و مهندسي پروژه را عهده دار بود در اين رابطه گفت: پهلو گرفتن قايق هاي شناور در درياچه سدها همواره با مشكلات فراوان همراه است كه درياچه سد دز نيز به دلیل همجواری با تكيه گاه هاي صخره اي با اين مشكلات مواجه بود.
وی افزود: با پيشنهاد و حمايت هاي مهندس رئوفي نسب مديرعامل سد و نیروگاه دز، كار طراحي و ساخت اسكله شناور با تكيه بر دانش و توانمندي كاركنان اين مجموعه رقم خورد و پس از سه ماه تلاش بي وقفه، اين اسكله آماده و روي سطح مخزن درياچه سد دز نصب شد.
موسوی تصریح کرد: كليه مراحل طراحي، ساخت، نصب و آب اندازي اسكله با استفاده از امكانات موجود و تجربه و تخصص پرسنل شركت توليد و بهره برداري سد و نيروگاه دز انجام شده و از نظر هزينه صرفه جويي قابل توجهي بعمل آمده است.
وی تصریح کرد: اين پروژه با توجه به نياز به حفاري در صخره هاي سخت با شرايط خطرناك و خريد قطعات، آهن آلات، بتن ريزي و ... در صورت برون سپاري دست کم 2 میلیارد و 100 میلیون ريال هزينه در بر داشت كه با استفاده از تخصص و تجربه نيروهاي توانمند این شركت و با استفاده از امکانات موجود، با هزينه اي در حدود 200 میلیون ریال انجام شد.
رئيس نظارت بر خدمات شركت توليد و بهره برداري سد و نيروگاه دز درخصوص ویژگی این پروژه خاطرنشان کرد: در این پروژه كمتر از 10 درصد مبلغ برآورد شده هزینه شده است.