کد خبر: 713535
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۲۶ فروردين ۱۳۹۴ - ۱۱:۴۴
اگر گوشت قرمز درست و به صورت متعادل مصرف شود ضرری برای گروه‌های سنی نخواهد داشت.

پیام فرحبخش متخصص تغذیه افزود: اگر افراد قصد استفاده از گوشت قرمز را دارند بهتر است چربی‌های آن را جدا کنند و بهترین روش طبخ برای گوشت‌ها بخارپز و آب پز کردن آن‌ها است زیرا سرخ کردن گوشت و افزودن چربی اضافه به آن نیز روش صحیح مصرف نیست.


فرح‌بخش عنوان کرد:‌ میزان پروتئین مورد نیاز روزانه حدود 12 تا 15 درصد از کالری روزانه افراد را تشکیل می‌دهد که می‌توان میزان را از منابع حیوانی و گیاهی تأمین کرد اگر فرد بخواهد از منابع گیاهی استفاده کند بهترین پروتئین در سویا وجود دارد که به افراد گیاه خوار پیشنهاد می‌شود اما در مواردی که استفاده از گوشت حیوانی مد نظر است بین گوشت قرمز، مرغ و ماهی معمولا ماهی بهترین گوشت را دارد. چرا که حاوی امگا 3 بوده و برای سلامت قلب و عروق مفید است.


وی افزود: استفاده از گوشت مرغ برای افرادی که فشار خون یا اسید اوریک بالایی دارند توصیه می‌شود.

غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۰۱ - ۱۳۹۴/۰۱/۲۶
0
0
حالا تو گوشتش را پيدا كن
ما حاضريم ضرر آن را هم تقبل كنيم !!!

هههههههههههههههههه
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار