کد خبر: 710782
تاریخ انتشار: ۲۹ اسفند ۱۳۹۳ - ۲۳:۰۳
رئیس‌جمهور آمریکا با صدور بیانیه‌ای، آزادی جیسون رضائیان، امیر حکمتی، سعید عابدینی و کمک دولت ایران به پیدا شدن رابرت لوینسون را خواستار شد.
فارس: رئیس‌جمهور آمریکا در اقدامی مداخله‌جویانه، با صدور بیانیه‌ای، آزادی جیسون رضائیان، امیر حکمتی، سعید عابدینی و کمک دولت ایران به پیدا شدن رابرت لوینسون را خواستار شد.

این اقدام یک روز پس از انتشار پیام نوروزی اوباما و ساعاتی پس از تسلیت جان کری به حسین فریدون (برادر رئیس‌جمهور اسلامی ایران) به مناسبت فوت مادرش انجام شد.

مقامات ایران تاکنون بارها از اختلاف میان لحن دیپلماتیک و اقدامات عملی ایالات متحده در میدان روابط دوجانبه با ایران، گله کرده‌اند.

آیت‌الله سیدعلی خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی در سخنانی که با انتشار گسترده مشهور شد، گفته بود که آمریکایی‌هخا در زیر دستکش مخملین که به سمت ایرانیان دراز می کنند، دستی چدنی دارند.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار