کد خبر: 707313
تاریخ انتشار: ۱۵ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۱:۴۰
رئيس پليس اينترپل ناجا با بيان اينكه پليس ارتباط خوبي در قالب امضاي تفاهمنامه با كشور‌هاي مختلف داشته است، گفت: 248 نفر از اتباع ايراني در خارج از كشور تحت تعقيب قرار دارند كه براي 135 نفر از آنها اعلان قرمز صادر شده است .
سردار مسعود رضواني در نشست خبري صبح ديروز با اشاره به اينكه در سال گذشته پليس اينترپل 13 هزار اعلان صادر كرده است كه از اين تعداد 8 هزار اعلان آن از نوع قرمز بوده است، گفت: علاوه بر 248 نفر تحت تعقيب پليس ايران، 97 نفر از اتباع ايراني نيز از سوي پليس بين‌الملل ديگر كشورها تحت تعقيب قرار گرفته‌اند كه جمعاً 345 ايراني تحت تعقيب اينترپل هستند. به گفته سردار رضواني، اين افرادي كه برايشان اعلان قرمز صادر شده بيشترشان مربوط به حوزه مالي است كه 81 نفر شناسايي و از اين تعداد 53 نفر دستگير شده‌اند.
 
   خاوري همچنان تحت تعقيب است
وي با بيان اينكه براي محمود خاوري اعلان قرمز صادر شده است، گفت: پليس اوتاواي كانادا به ما اعلام كرد كه مدارك ارسالي از سوي اينترپل به دست‌شان رسيده و خاوري در اين كشور است، اما با توجه به اينكه قوانين آنان با قوانين ما متفاوت است، اين موضوع بايد از مبادي قضايي كشور كانادا پيگيري شود چون در برخي از كشورها پس از صدور اعلان قرمز، متهم را دستگير مي‌كنند؛ اما در بعضي از كشورها پس از صدور اعلان قرمز تنها تأييد مي‌كنند كه متهم در اين كشور است.
 
  تأييد خبر دستگيري عبدالستار ريگي
سردار رضواني همچنين از دستگيري عبدالستار ريگي از سركردگان اصلي گروهك تروريستي موسوم به جيش‌العدل خبر داد و گفت: ما از سال 88 پيگير اين موضوع بوديم و اطلاعات آن را به اينترپل داده‌ايم كه اخيراً پليس پاكستان اين فرد را دستگير كرد و ما مدارك استرداد را به پاكستان داده‌ايم و به زودي متهم به كشور تحويل داده خواهد شد.

    اعضا و سركردگان منافقان تحت تعقيب پليس بين‌الملل
وي درباره چرايي عدم‌استرداد برخي سران گروهك و اعضاي منافقين نيز گفت: تمام سركردگان و برخي از اعضاي گروهك تروريستي منافقين تحت تعقيب پليس بين‌الملل قرار دارند. اما در دوران رژيم بعثي صدام به بسياري از اين افراد پناه داده شد كه در آن زمان امكان استردادشان به دليل سياست‌هاي خصمانه صدام به كشورمان وجود نداشت و اخيرا نيز بسياري از اين افراد از كشور عراق خارج شده‌اند.
 
  3135 ايراني در زندان‌هاي خارجي
وي درباره ايرانيان زنداني خارج از كشور گفت: بر اساس اعلام وزارت امور خارجه 3135 ايراني در كشورهاي خارجي بازداشت شده‌اند كه از اين ميان 2684 نفر آنها در كشورهاي آسيايي و مابقي در ديگر كشورهاي جهان هستند.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار