کد خبر: 706213
تاریخ انتشار: ۰۹ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۱:۲۶
دورتموند از پس يووه هم برنيامد
بارسلونا و يوونتوس با برتري مقابل حريفان در آستانه صعود به مرحله يك‌چهارم نهايي ليگ قهرمانان اروپا قرار گرفتند...
شيوا نوروزي
بارسلونا و يوونتوس با برتري مقابل حريفان در آستانه صعود به مرحله يك‌چهارم نهايي ليگ قهرمانان اروپا قرار گرفتند. دور رفت مرحله يك‌هشتم نهايي اين مسابقات سه شنبه شب با انجام دو بازي ديگر برگزار شد كه طي آن منچسترسيتي در خانه 2 بر يك مغلوب بارسا شد و يوونتوس نيز با همين نتيجه دورتموند را با شكست بدرقه كرد.
 
لوئيز سوارز در حالي‌كه از سوي هواداران انگليسي هو مي‌شد دو بار دروازه سيتي را فرو ريخت. البته مسي هم مي‌توانست از روي نقطه پنالتي گل سوم تيمش را به ثمر برساند كه هوشياري گلر آبي‌ها مانع از تحقق اين رؤيا شد. با اين وجود، انريكه سرمربي بارسا در پايان بازي اعلام كرد كه لئو همچنان پنالتي زن اول بارسا خواهد بود: «كساني كه ضربه پنالتي را از دست مي‌دهند همان كساني هستند كه در لحظات حساس جرئت پنالتي زدن دارند. مسي كماكان پنالتي‌زن ماست؛ چراكه به توانايي او اعتماد كامل داريم. به نتيجه‌اي كه گرفتيم افتخار مي‌كنم. پيروزي در چنين بازي سخت است ولي بازيكنان ما تلاش زيادي كردند.»
 
مانوئل پلگريني هم با وجود شكست از عملكرد بازيكنانش ابراز رضايت كرد: «دو نيمه متفاوت را شاهد بوديم. قبل از آنكه گل اول را دريافت كنيم همه چيز خوب پيش مي‌رفت. ولي بعد از باز شدن دروازه واقعاً بد بازي كرديم.رويارويي با بارسا اصلاً كار ساده‌اي نيست. يك گل زديم و موقعيت‌هاي زيادي را هم از دست داديم. نتيجه خوبي در خانه نگرفتيم اما تلاشمان را براي جبران در بازي برگشت مي‌كنيم.»
در ديگر ديدار گلزني توس براي يووه و شادي پس از گل او توجه فوتبال‌دوستان را به خود جلب كرد.
 
 
آلگري سرمربي ميلان در گفت‌و‌گو با اسكاي به فرصت‌هاي از دست رفته اشاره كرد: «مي‌توانستيم گل‌هاي بيشتري بزنيم. از بازيكنانم راضي هستم، هرچند كه در خط دفاع اشتباهاتي مرتكب شدند. خوشبختانه توانستيم مهاجمان يورگن كلوپ را مهار كنيم.» سرمربي دورتموند شكست 2 بر يك مقابل يوونتوس را خوب توصيف كرد: «در نيمه اول تلاش خودمان را كرديم اما گل احمقانه‌اي را خورديم. اين همان چيزي بود كه اصلاً انتظارش را نداشتم. ولي بعد از اينكه توانستيم بازي را به تساوي بكشانيم، بازي بهتري ارائه كرديم. به نظرم با توجه به وضعيت ما نتيجه خوبي گرفته‌ايم.»
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار