کد خبر: 705178
تاریخ انتشار: ۰۳ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۱:۱۸
در سفر رئیس جمهور به خراسان جنوبی ۶۸ میلیارد تومان اعتبار برای احداث ۱۰۰ کیلومتر بزرگ راه‌ در خراسان جنوبی مصوب شده است.

 رضا رجبی معاون ساخت و توسعه راه‌های اداره‌ کل راه و شهرسازی خراسان جنوبی گفت: برای احداث ۱۰۰ کیلومتر بزرگراه در استان به ۱۰۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز داریم که در جریان این سفر ۶۸ میلیارد تومان اعتبار مصوب شده و مقررشده مابقی اعتبار از محل ردیف اجرایی این پروژه‌ها در دو سال آینده تامین شود.

وی افزود :با توجه به کاهش اعتبارات در کشور مشخص نیست که اعتبارات مصوب شده در دو سال آینده به صورت ۱۰۰ درصد تخصیص یابد.

معاون ساخت و توسعه راه‌های اداره‌ کل راه و شهرسازی خراسان جنوبی با بیان اینکه در سطح کشور ۱۳ هزار و ۵۲۰ کیلومتر بزرگراه وجود دارد، گفت: از این میزان ۳۶۸ کیلومتر در خراسان جنوبی احداث شده است.

رجبی افزود: باید در خراسان جنوبی یک‌هزار و ۲۰۰ کیلومتر بزرگراه احداث شود که بتوانیم به متوسط نرخ و میانگین کشوری برسیم.

وی طول کل بزرگراه‌های در دست احداث استان را  ۷۸۵ کیلومتر عنوان کرد و افزود:  در مجموع احداث بزرگراه های استان ۳۵ درصد پیشرفت فیزیکی دارد.

معاون ساخت و توسعه راه‌های اداره‌ کل راه و شهرسازی خراسان جنوبی به بزرگراه های در دست احداث استان اشاره کرد و گفت: بزرگراه بیرجند- قاین- گناباد به طول ۱۸۲ کیلومتر، بزرگراه بجستان- فردوس، دیهوک به طول ۱۵۵ کیلومتر، بزرگراه دیهوک- زاهدان به طول ۲۰۲ کیلومتر و بزرگراه بیرجند- زاهدان به طول ۲۴۶ کیلومتر از جمله بزرگراه های در دست احداث است.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار