کد خبر: 705102
تاریخ انتشار: ۰۳ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۱:۵۵
معاون استاندار سمنان:
معاون برنامه‌ریزی و اشتغال استاندار سمنان گفت: امروز باید تلاش کرد تا فرهنگ و آموزش در پیاده‌سازی سیاست‌های اقتصاد مقاومتی در نظر گرفته شود.

مجتبی رضایی اظهار داشت: با توجه به ابلاغ سیاست‌های کلی اقتصاد مقاومتی توسط مقام معظم رهبری و تهیه و تدوین نقشه راه اجرای این سیاست‌های کلی در استان‌ها و با توجه به در دست اقدام بودن تدوین برنامه ششم توسعه کشور، کارگاهی آموزشی و علمی با موضوع اقتصاد مقاومتی امسال در استان سمنان برگزار شد.

وی هدف از برگزاری این کارگاه را تبیین ارتباط سیاست‌های کلی اقتصاد مقاومتی با سند چشم‌انداز و برنامه ششم توسعه و تبیین راهبردها و الزامات و تبیین مؤلفه‌های کلیدی اقتصاد مقاومتی دانست.

رضایی افزود: سیاست‌های کلی اقتصاد مقاومتی و مباحث 24 گانه که رهبری فرمودند به‌عنوان معیار اصلی و اسناد بالادستی برای تدوین برنامه سالانه و برنامه پنج‌ساله مورد توجه قرار گرفته و بودجه سال 93 هم با نگاه اقتصاد مقاومتی نوشته شده است.

معاون برنامه‌ریزی و اشتغال استاندار سمنان افزود: درسال 94 هم در بودجه کل کشور، یکی از اصلی‌ترین مواردی که در تدوین بودجه در نظر گرفته شد، بحث سیاست‌های کلی اقتصاد مقاومتی بود.

رضایی اضافه کرد: در انتهای برنامه ششم توسعه می‌توانیم نظارت داشته باشیم که به شاخص‌های اقتصاد مقاومتی رسیده‌ایم یا خیر.

وی گفت: فرهنگ مهم‌ترین شاخص در بحث پیاده‌سازی اقتصاد مقاومتی در کشور است و در راستای فرهنگ‌سازی یکی از مؤلفه‌هایی که می‌تواند کمک کند، آموزش است.

معاون برنامه‌ریزی و اشتغال استاندار سمنان افزود: آموزش می‌تواند مشارکت اقشار مختلف مردم از جمله بخش خصوصی، کارآفرینان و مسئولان را به همراه داشته باشد.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار