کد خبر: 703578
تاریخ انتشار: ۲۵ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۱:۴۲
با انتخاب برگزیدگان:
اختتامیه چهارمین نمایشگاه "گنجینه هنر" در فرهنگسرای موعود برگزار و از بیش از 150 نفر از برگزیدگان تقدیر شدند.
چهارمین نمایشگاه "گنجینه هنر" که با هدف معرفی دستاوردها و تولیدات خانگی بانوان منطقه 9 شهرداری اصفهان در فرهنگسرای موعود همزمان با دهه فجر برپا گردیده بود روز گذشته به کار خود پایان داد.
مسئول روابط عمومی این نمایشگاه بیان کرد: حدود 110 نفر با بیش از دو هزار و 700 اثر در موضوعات مختلف از جمله صنایع دستی، معرق، طراحی نقاشی، بافتنی، کار با چوب، بازیافت و هنرهای دستی و تزیینی در این جشنواره شرکت کردند.
"مینا زارعی" افزود: اختتامیه نمایشگاه با حضور بیش از 400 نفر از شرکت کنندگان و غرفه داران نمایشگاه و تعدادی از مسوولان شهرداری منطقه 9 در فرهنگسرای موعود برگزار شد.
مینا زارعی با اشاره به اینکه برنامه اختتامیه در چهار پخش اجرا شد، تصریح کرد: در بخش اول از اعضای فعال جشنواره که در کنار مسئولان فرهنگسرا برای برگزاری هر چه بهتر برنامه زحمت بسیاری کشیده بودند تقدیر به عمل آمد و هدیه ای به رسم یاد بود اهدا شد.
وی ادامه داد: در بخش دوم اختتامیه از صاحبان آثار برتر که از لحاظ نو آوری، زیبایی، کم هزینه بودن و خلاقیت از دیگر آثار شاخص بودند و در بخش سوم از صاحبان غرفه های برتر که طبق نظرسنجی های انجام شده از دید بازدیدکنندگان جالب و زیبا بودند تقدیر شد.
مسئول روابط عمومی چهارمین نمایشگاه گنجینه هنر با بیان اینکه بخش مسابقه آشپزی که هر ساله به مناسبت دهه مبارک فجر در فرهنگسرای موعود با شرکت بانوان منطقه برگزار می شود افزود: امسال مطابق هر سال در بخش آشپزی، پخت انواع دلمه، کیک و شیرینی و دسر برگزار شد که به تمام شرکت کنندگان و برگزیدگان در مسابقه جوایز و یادبودی اهدا شد.
وی درخصوص آثار برتر جشنواره بیان کرد: از میان دو هزار و 700 آثار موجود در نمایشگاه 3 اثر از نظر هیئت داوران و مخاطبان بهترین و زیباترین انتخاب شد و به صاحبان آنها جوایزی اهدا شد.
زارعی اظهارکرد: در بخش ویژه اختتامیه کلیپی از نمایشگاه، غرفه ها و مصاحبه غرفه داران پخش شد و در کنار آن نمایشی طنز و گروه سرود "دستهای مهربان" اجرا شد.
وی در پایان خاطرنشان کرد: چهارمین نمایشگاه " گنجینه هنر" با استقبال خوبی روبه روشد، از فرهنگسراهای دیگر روزانه 3 تا 4 اتوبوس بازدیدکننده به نمایشگاه آمدند.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار