کد خبر: 702774
تاریخ انتشار: ۲۰ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۴:۰۹
مدیر روابط عمومی اتحادیه موسسات قرآنی مردمی استان اصفهان:
مدیر روابط عمومی اتحادیه موسسات قرآنی مردمی استان اصفهان گفت: آزمون مسابقه کتابخوانی قرآنی با موضوع کتاب منبر قرآنی اثر محسن رضوانی بصورت مجازی و حضوری در سراسر استان اصفهان روز21و22بهمن ماه برگزار می شود.

حجت الاسلام موسوی با تبریک به مناسبت فرا رسیدن دهه فجر و پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی ایران ثبت نام بیش از2000شرکت کننده و استقبال چشمگیر مردم از این مسابقه را بسیار مناسب ارزیابی کرد.

وی در ادامه به شرکت تعداد قابل توجهی از متقاضیان خارج از استان اصفهان مانند استانهای تهران،یزد،قم،آذربایجان شرقی و... اشاره و این موضوع را نقطه ی عطفی جهت گسترش فرهنگ مطالعه کتب دینی و قرآنی دانست.

حجت الاسلام موسویزمان آزمون مجازی را از ساعت 00:15 روز سه شنبه 93/11/21 تا ساعت 23 روز چهارشنبه 93/11/22 بصورت 24ساعته اعلام نموده و خاطر نشان کردند متقاضیان درصورت پایین بودن سرعت سامانه در ساعات با ترافیک پایین شبکه به سامانه مراجعه نمایند.

یکی دیگر از سوالات که وی پاسخ داد در رابطه با چگونگی برگزاری ، زمان و نحوه سوالات آزمون بود که موسوی چنین پاسخ داد: این آزمون 30 سوال و 60دقیقه زمان دارد که 80درصد از سوالات بصورت تستی و 20 درصد آن بصورت تشریحی خواهد بود.همچنین 18 حوزه امتحانی در سراسر استان اصفهان بصورت صبح و عصر در مناطقی که مردم امکانات کمتری از لحاظ رایانه و شبکه اینترنت در اختیار دارند در نظر گرفته شده که شرکت کنندگان میتوانند از طریق سایت اتحادیه به نشانی http://www.isfquranyet.ir/ و یا تماس با شماره 32360008 از آدرس وزمان آزمون حوزه های امتحانی مطلع گردند.

نتایج آزمون حداکثر تا تاریخ 93/12/2 از طریق پایگاه اطلاع رسانی اتحادیه موسسات قرآنی مردمی استان اصفهان اعلام می گردد.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار