کد خبر: 701539
تاریخ انتشار: ۱۳ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۰:۰۷
كلانشهر مشهد با توجه به وجود بارگاه ملكوتي حضرت ثامن الحج (ع) و زائر پذير بودن همواره با مشكلات ترافيكي مواجه بوده كه با تمهيدات دستگاه هاي متولي و ناظر تا حدود زيادي اين مشكلات مرتفع شده اما همچنان نياز به ايجاد زير ساخت ها و ترميم و اصلاح معابر،خطوط حمل و نقل و انتظام بخشي به ترافيك شهري در اين شهر وجود دارد . اصلاح هندسي تقاطع ها ، ايجاد پل ها و معابر جديد و تسهيل دسترسي به هسته پيراموني حرم رضوي از برنامه هايي است كه شهر مشهد بايد بدان توجه ويژه اي داشته باشد .
هانیه فیاض

حمید ضمیری شهردار منطقه ثامن در خصوص تمهيدات پيش بيني شده براي كاهش ترافيك هسته مركزي اطراف حرم رضوي گفت: اولین خیابان دو طبقه كلانشهر مشهد به طول 300 متر، حدفاصل خیابان آزادی به سمت حرم مطهر در حال اجراست که امید می رود در ابتدای سال آینده این خیابان افتتاح شود.ضمیری اعتبار هزینه شده برای این پروژه را حدود 105 میلیاد تومان برشمرد و افزود: بخش عمده‌ای از این هزینه، تملک املاکی است که در مسیر قرار دارند که حدود 80 میلیارد تومان برآورد شده،25میلیاد تومان نیز هزینه اجرا بوده است.وی در ادامه ادامه داد: بخش‌هایی از شارستان که معبری حلقوی به دور حرم مطهر است و نقش جمع‌کننده ترافیک را دارد، در قسمت پایین خیابان یا خیابان نواب اجرا شده و ما امید داریم در سال آینده حدفاصل این خیابان دو سطحی تا خیابان شیرازی اجرایش را انجام بدهیم و همچنین از خیابان شیرازی به سمت خیابان طبرسی عملیات اجرایی آغاز شود. شهردار منطقه ثامن اجرای این طرح را در راستای کاهش ترافیک و تسریع در عبور و مرور زائران و مجاوران عنوان کرد و گفت: این مسیر حدود 73 میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد که بخشی از آن انجام شده است، بخشی از آن در زمینه تملک بخش‌هایی انجام‌شده و بخش‌هایی سال آینده انجام خواهد شد.

· خراسان رضوی در بحث تخلفات حادثه ساز رتبه دوم را داراست.

حمیدرضا گرایلی ريس پليس راهور خراسان رضوي نيز با تشریح عملکرد 9 ماهه امسال پليس راهور در كلان شهر مشهد گفت : در سال 93 نسبت به سال 92 در سطح کشور در طرح ترافیک نوروز رتبه نخست کاهش مقتولان را با توجه به حجم بالای مسافر کسب کرده ایم که در سه ماهه نخست امسال و مهر ماه هم موفق به تکرار این عنوان شده‌ایم.گرایلی اظهار داشت: در بحث تخلفات حادثه‌ساز يعني تخلفاتي كه منجر به تصادف، خسارت مالي و جاني می‌شود ، رتبه دوم در کشور را داریم که در این راستا باید با تخلفات و متخلفان برخورد جدی انجام شود.

· توقیف موتورسیکلت‌ها در سال جاری 9 درصد کاهش یافته است .

گرايلي در خصوص توقيف موتورسيكلت‌ها، اظهار كرد: در اين خصوص نسبت به مدت مشابه سال گذشته 9 درصد كاهش داشته‌ايم. رئيس پليس راهور استان اضافه كرد: در حال حاضر آمار مجروحان و متوفیان كاهش يافته و حدود 30 درصد از افرادي كه مجروح شده يا فوت مي‌كنند راکبان موتورسیکلت هستند. وي عنوان كرد: طرح ساماندهي اقدامات ترافيكي نيز در سال جاري طي دستورالعمل ناجا در خصوص اصلاح تابلوها، علائم و روش كار انجام شد كه طي آن تابلوي حمل با جرثقيل، برخورد با موتورسيكلت‌سواران متخلف و پارك حاشيه‌اي بررسي شد. رئيس پليس راهور استان با اشاره به اينكه در مجموع 178 تابلو اصلاح شد،‌ اظهار كرد: برخي از تابلوهاي حمل با جرثقيل بدون هماهنگي با راهنمايي و رانندگي نصب شده بود که بررسی آن‌ها را در دستور كار قرار داده‌ایم همچنين در برخي اماكن نيازي به پارك ممنوع نيست و باید رفت‌وآمد آزاد باشد.

· تخلف 14 هزار خودرو در بزرگراه‌ها توسط دوربین ثبت شده است.

گرایلی با اشاره به اینکه 12 دوربين‌ برای طرح ترافيك فعلي نصب شده است، افزود: دوربين ثبت تخلفات سرعت كه در بزرگراه‌ها نصب مي‌شود، روزانه 14 هزار و 473 مورد خودرو در بزرگراه‌ها تخلف می‌کنند؛ میانگین سرعت در بزرگراه‌ها سرعت بیش از 80 كيلومتر است، بر طبق دوربین‌های ثبت تخلف روزانه 4413 دستگاه سرعت بیش از 100 کیلومتر در ساعت و 1241 مورد سرعت بیش از 110 کیلومتر در ساعت دارند. وی ادامه داد: از ابتداي سال جاري تاكنون آمار خودروهاي با سرعت بيشتر از 140 كيلومتر در بزرگراه‌های مشهد 80 مورد در روز بوده اما با توجه به فرهنگ‌سازی، جريمه و بايگاني گواهينامه در حال حاضر اين آمار به 10 تخلف رسيده است. رئيس پليس راهور استان افزود: در 9 ماهه سال جاري 4205 دستگاه خودرو كه جريمه بیش از يك ميليون تومان داشته‌اند، توقيف شده و آموزش‌هاي لازم را دريافت كرده‌اند.

· 141 مورد تابلوی زمان‌دار پارک ممنوع ، در مشهد نصب میشود.

وي با بيان اينكه تاكنون 733 تابلوي حمل با جرثقيل حذف و يا اصلاح شده‌اند، گفت: در بعضي از نقاط شهر در روز مشكل ترافيكي نداشته و در بعدازظهر دچار گره ترافیکی است يا بالعكس به همين دليل قرار بر اين شد كه در این مناطق از تابلوهاي پارك ممنوع زمان‌‌دار استفاده شود و در حال حاضر 141 مورد تابلو زمان‌دار شده به این معنا که زمان خاصي در آن مناطق پارك ممنوع است.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار