کد خبر: 701007
تاریخ انتشار: ۱۱ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۶:۳۶
فرماندار مشگین‌شهر:
فرماندار شهرستان مشگین‌شهر ضرورت توانمندسازی باغداران منطقه را با عرصه تولید 14 هزار هکتار باغات در مشگین‌شهر یادآور شد و بر توجه و اهمیت این بخش تاکید کرد.
ابراهیم امامی در نشست با تولیدکنندگان بخش کشاورزی در مشگین‌شهر اظهار کرد: برای اولین بار و با هدف تقویت و توانمندسازی جامعه کشاورزی اعتبار ویژه‌ای برای برق‌رسانی به جاده‌های بین مزارع و باغات مشگین‌شهر پیش‌بینی شده که امیدواریم با توجه به ظرفیت 14 هزار هکتاری باغات در مشگین‌شهر بتوانیم در این عرصه فعالانه حضور پیدا کنیم.

وی افزود: نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران در مسیر توسعه روستاها و توانمندسازی روستاییان قدم‌های خوب و موثری را برداشته و امیدواریم امسال در چهار محور با تامین اعتبار و تجهیز زیرساخت‌‌ها بتوانیم برق مورد نیاز باغداران و زارعان را تامین کنیم.

فرماندار شهرستان مشگین‌شهر یادآور شد: این مسئله از چند بعد دارای اهمیت اقتصادی و افزایش تولید به همراه خروج این شهرستان از وابستگی به تک محصول تولیدی و عرضه شده است که سعی می‌شود با امکانات و تجهیزات مناسب بتوان زمینه حرکت‌های کارآمد را در ایجاد اشتغال،‌ افزایش تولید و تحرک بخشی به مناطق روستایی شاهد بود.

امامی از تامین انگیزه‌های لازم برای توسعه مناطق روستایی و ایجاد ظرفیت‌های خوب در کنار تولید محصولات باغی،‌ دامی و آبزی‌پروری خبر داد و گفت: در این زمینه امیدواریم یک حرکت راهگشا را در پیشبرد بهتر امور شاهد باشیم.

این مسئول قول داد تا برای ارائه خدمات بیشتر به زارعان و باغداران منطقه برای اولین بار صندوق حمایت از کشاورزی در این شهرستان شکل گرفته و امکان بهره‌گیری بیشتر از این ظرفیت فراهم آید.

ب فرماندار شهرستان مشگین‌شهر در پایان سخنان خود بیان کرد: این صندوق می‌تواند یک سرمایه‌گذاری و پشتوانه حقیقی برای انجام بهتر امور و ارائه خدماتی باشد که در برخی حوزه‌ها با تکیه بر تقویت اقتصاد مقاومتی و تامین زیرساخت‌های حوزه کشاورزی و حمایت از باغداران انجام می‌شود.


نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها