
امید علی سبزی فرماندار دهلران در واکنش به هتک حرمت به ساحت پیامبر اکرم(ص) گفت: اهانت به ساحت مقدس بهترین و با اخلاق ترین مخلوق عالم، دل هر انسان آزاده ای را خون کرده است.
وی افزود: هتک حرمت نسبت به حضرت محمد(ص) و آل محمد(ص) توسط هر شخصی ، از سوی مسلمانان آگاه محکوم واقع می شود.
"سبزی" اظهار کرد: اين عمل دشمنان اسلام باعث ايجاد يک همگرايي و انسجام جهاني بين مسلمانان شده که هر روز با روشن شدن ابعاد اين عمل سخيف و کريه در باره توهين به شخصيت نبي اکرم (ص)، نفرت و انزجار ملت ها از غربی ها و رژيم صهيونيستي در سطح جهان گسترش مي يابد.
وی یکی از دلایل توهین غرب را متوجه ساختن مردم به موضوعات انحرافی دانست و گفت: دلیل اصلی توهین نشریه فرانسوی "شارلی ابدو" منحرف ساختن افکار عمومی جامعه شهروندی خود از مشکلات و نقض حقوق بشر توسط سردمداران این کشورها می باشد.
فرماندار دهلران با بیان این که چنین اعمال ننگین و سخیفی از سوی کشورهای غربی در خصوص توهین به مقدسات اسلام تعجب آور نیست، بیان کرد: در طول تاریخ همواره شاهد هتک حرمت ها و اعلام دشمنی با اسلام و مسلمین از سوی سردمداران دنیای استکبار بوده ایم به طوریکه هر ساله از این کشورها چنین حرکات سخیفی سر داده می شود.