'علیرضا جراحی' گفت: این خط تغذیه گازرسانی به شش روستای منطقه فرومد از توابع شهرستان میامی در شرقی ترین منطقه این استان در حال اجراست.
وی گفت: پروژه گازرسانی به مجموعه روستاهای فرومد به منظور گازرسانی به روستاهای فیروزآباد پایین، فیروزآباد بالا، کلاته میرعلم، استربند، کلاته سادات و فرومد با مجموع 804 خانوار در دو مرحله شامل اجرای خط تغذیه و اجرای شبکه داخلی این روستاها تعریف شده است.
جراحی افزود: مرحله اول این پروژه شامل اجرای خط تغذیه به طول بیش از 15 هزار و 714 متر و نصب یک ایستگاه تقلیل فشار 10 هزار مترمکعب بر ساعت سی جی اس و دو باب ایستگاه تقلیل فشار پنج هزار مترمکعب بر ساعتی تی بی اس بدون تأخیر و در آینده نزدیک به بهره برداری می رسد.
مدیرعامل شرکت گاز استان سمنان گفت: مجموع سرمایه گذاری برای هر دو مرحله این پروژه بیش از 62 میلیارد است و با اتمام هر این پروژه در مجموع 804 خانوار ساکن در این روستاها از نعمت گاز طبیعی برخوردار می شوند.