تيم ملي واليبال كشورمان خود را براي شروعي سخت در سال جديد ميلادي آماده ميكند، شركت در رقابتهاي ليگ جهاني، انتخابي المپيك و قهرماني آسيا كاري است كه نيازمند تدارك وسيع است.
سرپرست تيم ملي واليبال در اين خصوص ميگويد كه با هشت كشور اروپايي براي برگزاري ديدار دوستانه مكاتبه كردهايم و جوابهاي ارسال شده حكايت از استقبال اين كشورها از انجام بازي با ايران دارد. امير خوشخبر گفت: جمهوري چك، فنلاند، فرانسه، بلغارستان، اسلووني، صربستان، آلمان و ايتاليا كشورهايي هستند كه فدراسيون با هماهنگي كواچ با آنها مكاتبه كرده كه تاكنون فنلاند و چك از بازي دوستانه با ايران استقبال و كشورهاي ايتاليا و صربستان نيز با تماس تلفني انجام بازي با تيم ملي كشورمان را تأييد كردهاند. البته چون در ايام سال نو ميلادي با اين كشورها مكاتبه كرديم و آنها هنوز به برنامه تيمهاي ملي خود سر و شكل ندادهاند لذا بايد براي دريافت پاسخ به آنان فرصت بدهيم.
وي افزود: كشورها با آغوش باز براي ديدار با ايران اعلام آمادگي ميكنند و اين موضوع به دليل رشد و پيشرفت واليبال ايران در چند سال اخير است. سرپرست تيم ملي در خصوص فرانسه و آلمان نيز گفت: آلمانها در ليگ جهاني حضور ندارند و برنامهاي هم براي مسابقه تداركاتي ترتيب ندادهاند، فرانسه هم در زمان مورد نظر ما در اردوي آمادگي خارج است و عملاً امكان مسابقه تداركاتي با ما را ندارد. البته ما منتظر دريافت تمام پاسخها ميمانيم تا با هماهنگي سرمربي تيم ملي، برنامه بازيهاي تداركاتي و اردوي تيم ملي در سال آينده مشخص ميشود.
لازم به ذكر است كه اردوي آمادهسازي تيم ملي واليبال كشورمان براي حضور در سه رويداد مهم سال 2015 يعني ليگ جهاني واليبال، مسابقات واليبال قهرماني مردان آسيا(كه حكم انتخابي المپيك را نيز دارد) و جام جهاني واليبال در ژاپن، از ابتداي سال آينده آغاز ميشود. بيترديد برگزاري بازيهاي تداركاتي مناسب با تيمهاي همسطح واليبال ايران ميتواند شاگردان كواچ را در رسيدن به موفقيت در اين سه تورنمنت مهم كمك كند. فراموش نكنيم كه واليبال ايران حالا جهاني است و توقع ميرود با آمادگي كامل در ادامه راه موفقيت قدم بردارد.