کد خبر: 697633
تاریخ انتشار: ۲۴ دی ۱۳۹۳ - ۱۴:۰۹
مدیرعامل صندوق حمایت از توسعه کشاورزی سمنان خبر داد:
مدیرعامل صندوق توسعه بخش کشاورزی شهرستان سمنان از تشکیل مجمع عمومی عادی و فوق‌العاده صندوق با حضور اکثریت سهام‌داران خبر داد.

سیدهادی سیادت‌پور گفت: در این جلسه گزارش عملکرد یک ساله صندوق در حوزه‌های مختلف توسط رئیس هیئت مدیره، بازرس و حسابرس قانونی شرکت ارائه شد.

وی افزود: پس از بررسی و تصمیم‌گیری در خصوص دستور کار جلسه مجمع عمومی عادی و فوق‌العاده صندوق شامل ارائه گزارش هیئت مدیره، بازرس، حسابرس قانونی، تصویب صورت‌های مالی، ترازنامه، صندوق، تصمیم‌گیری در خصوص سود خالص و انباشته، تصمیم‌گیری در خصوص خرید ساختمان یا زمین جهت دفتر صندوق، نقل و انتقال سهام و.... انتخابات هیئت مدیره و بازرس انجام شد.

مدیرعامل صندوق سمنان گفت: بر اساس انتخابات انجام شده ایرج ذوالفقاری، علی‌اصغر ابراهیم‌زاده، حمید افشار، جواد امامی و حسین طنانی به عنوان اعضای اصلی و حسین آفاقی و منصور شحنه به عنوان اعضای علل‌البدل هیئت مدیره انتخاب شدند.

سیادت‌پور اضافه کرد: در این انتخابات، سعید خادم‌عباسی نیز به عنوان بازرس اصلی و سید احمد میرتقیان به عنوان بازرس علل البدل صندوق معین شدند.

شایان ذکر است ، صندوق حمایت از توسعه بخش کشاورزی شهرستان سمنان با بیش از 23 میلیارد ریال سرمایه اولیه در سال 92 تاسیس و هم اکنون با بیش از 440 عضو حقیقی و حقوقی دارای بیش از 35 میلیارد ریال سرمایه است.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار