کد خبر: 697485
تعداد نظرات: ۳۷ نظر
تاریخ انتشار: ۲۴ دی ۱۳۹۳ - ۰۰:۴۷
حكمي كه آموزش و پرورش در اجراي آن شكست خورده است
در آموزشگاه‌ها داوطلبان با استانداردهاي معين تحت آموزش قرار مي‌گيرند و نظارت نسبي بر آنها داريم، اما در تدريس خصوصي امكان چنين نظارتي وجود ندارد و نمي‌توان عوارض ناشي از آن را به طور قانوني پيگيري كرد. بسياري از اين مدرسان، دانشجو يا فارغ‌‌التحصيل رشته‌هايي هستند و در روزنامه‌ها آگهي مي‌دهند
نفيسه ابراهيم زاده انتظام
به رغم هشدارهاي مكرر در مورد آسيب‌هاي چندوجهي تدريس خصوصي  همچنان دانش‌آموزان و خانواده‌ها دست به دامان كلاس و معلم خصوصي براي جبران كاستي‌هاي آموزش رسمي و عمومي در مدارس مي‌شوند. گزارش‌ها نشان مي‌دهند كه آموزش و پرورش با وجود حكم ممنوعيت براي تدريس خصوصي به شيوه رايج، نتوانسته تا كنون در كنترل و مديريت اين روند و تبعات آن موفق عمل كند.
 امسال هم بازار تدريس خصوصي و اعزام معلم به خانه‌ها براي آماده كردن دانش‌آموزان براي امتحانات نيمسال اول تحصيلي سكه است.
فصل امتحانات براي هر كس آب نداشته باشد براي عده‌اي نان دارد و اين عده‌ وجود چنين سفره گسترده‌اي را مديون ضعف آموزش و پرورش در زمينه‌هاي مختلف هستند؛ وجوهي كه مانند حلقه‌هاي يك زنجير به هم مرتبط و از هم متأثرند.
تدريس خصوصي تك درس يا كليه دروس يك پايه از يك مقطع تحصيلي، يكي از بازارهايي است كه آموزش و پرورش به شيوه كنوني در عين حال كه اصلي‌ترين منتقد آن است، اصلي‌ترين مسبب ايجاد آن نيز هست.
موج جمعيت جوان بعد از انقلاب از بين گزينه‌هاي ممكن، ادامه تحصيل در دانشگاه را موجود ديد كه سر راه آن هم غول كنكور خوابيده بود. پس براي دست به سر كردن اين غول، به درس خواندن صرف روي آورد. از طرفي سال‌ها هماهنگي بين آزمون سراسري و محتوايي كه در مدارس تدريس مي‌شد، وجود نداشت، بنابراين بهترين كار اين بود كه محتواي آموزشي مدارس را براي گرفتن مدرك ديپلم فرا مي‌گرفتند و همزمان سراغ يادگيري مطالبي كه در آزمون سراسري مي‌آمد، مي‌رفتند. اين اولين مسير انحرافي به سمت ايجاد بازار آموزش خصوصي بود. علاوه بر اين، نمره به ملاك تعيين تمام ارزش‌هاي فردي و شخصيتي دانش‌آموز بدل شد.
 بنابراين دانش‌آموزان و خانواده‌ها به هر قيمتي و از هر طريقي تصميم گرفتند ميانگين نمرات ارزشيابي فرزندانشان را بالا ببرند. اولين و تنها راه، ورود به بازار خصوصي بود. اين دو مسير به اندازه كافي قدرت داشتند تا بازار خصوصي را به حدي تقويت كنند كه كم‌كم كنترل آن از دست متولي اصلي آموزش كه همان آموزش و پرورش است، خارج شود.  اما امروز و زير سايه سند تحول بنيادين كه دستگاه تعليم و تربيت بر كيفيت بخشي آموزشي و تربيتي تأكيد بيشتري پيدا كرده و فشارهاي سال‌هاي قبل نيز روي آن نيست، افكار عمومي توجيهي براي بي‌سر‌و‌ساماني بازار آموزش خصوصي اعم از كتاب و محتواي آموزشي و كلاس و معلم خصوصي از سوي اين دستگاه نمي‌پذيرد.
    افرادي كه به منازل اعزام مي شوند معلم نيستند
همين‌جاست كه مسئولان رده بالاي آموزش و پرورش اين روزها مواضع روشن‌تري در برابر اين بازار اتخاذ مي‌كنند و براي كنترل آن دست به كار تصويب قوانين در مجلس و شوراي عالي آموزش و پرورش و رايزني با نهادهاي نظارتي و قضايي شده‌اند.
اسفنديار چهاربند، مديركل آموزش و پرورش شهر تهران بازار تدريس خصوصي را اينطور توصيف مي‌كند: تدريس خصوصي اغلب از سوي افرادي كه از سوي مؤسسات آموزشي غيرمجاز به منازل دانش‌آموزان اعزام مي‌شوند، صورت مي‌گيرد كه بيشتر آنها معلم نيستند.
 وي درباره تدريس خصوصي در منازل به دانش‌آموزان هشدارهايي مي‌دهد و مي‌گويد: تدريس خصوصي را اساساً قبول نداريم، آن را توصيه نمي‌كنيم و به شدت منع مي‌كنيم.
 در آموزشگاه‌ها داوطلبان با استانداردهاي معين تحت آموزش قرار مي‌گيرند و نظارت نسبي بر آنها داريم، اما در تدريس خصوصي امكان چنين نظارتي وجود ندارد و نمي‌توان عوارض ناشي از آن را به طور قانوني پيگيري كرد.
 بسياري از اين مدرسان، دانشجو يا فارغ‌‌التحصيل رشته‌هايي هستند و در روزنامه‌ها آگهي مي‌دهند.
با ورود مبحث آگهي‌ها به اين مسئله آموزشي، پاي نهادهاي فرا آموزش و پرورشي نيز به ماجرا باز مي‌شود و اينكه همچنان رسانه‌ها براي انتشار آگهي‌ها از هيچ مرجعي استعلام نمي‌گيرند.
    از 10 تا 100 هزار تومان شهريه هر جلسه تدريس خصوصي
مطالعه و تماس با چند نمونه از آگهي‌هايي كه در يكي از روزنامه‌هاي پايتخت منتشر مي‌شوند، ابعاد تازه‌تري از اين مسئله را روشن مي‌كند. «مهندس... . تدريس خصوصي رياضي و فيزيك به شرط قبولي»، «تدريس توسط مؤلف كتاب آموزشي... . تضميني»، «رتبه يك كارشناسي ارشد رشته... . در سال 77 با سابقه 21 سال تدريس»، «آموزش فرزندانتان را به ما بسپاريد از پايه تا كنكور» و گروهي از اين آگهي‌ها فراتر هم مي‌روند و آموزش دروس از پايه تا دانشگاه را ظرف چند جلسه محدود براي فرزند خانواده‌ها تضمين مي‌كنند.
«جوان» با يكي از اين آگهي‌ها تماس گرفت. بنا بر اظهارات اپراتور اين مؤسسه آموزشي براي آمادگي امتحان دي ماه فيزيك پايه سوم دبيرستان رشته رياضي شش جلسه نياز است كه هر جلسه دو ساعت و با شهريه 50 هزار تومان است. اگر تعداد جلسات بيشتر شود شهريه تدريس كمتر مي‌شود.
منشي مؤسسه ديگري كه در روزنامه آگهي تدريس خصوصي داده بود، در گفت‌و‌گو با «جوان» در مورد شرايط مدرسين اينطور مي‌گويد: هم معلم آقا و هم خانم داريم كه به انتخاب خانواده به منزل دانش‌آموز اعزام مي‌شوند. اين افراد همه فارغ‌التحصيل مقاطع تحصيلات تكميلي‌اند و سابقه تدريس هم دارند. اين مؤسسه به ازاي هر جلسه يك ساعت و 40 دقيقه‌اي براي تدريس خصوصي فيزيك پايه سوم متوسطه رشته رياضي 40 هزار تومان شهريه تعيين كرده است.
تفاوت در شهريه‌هاي دريافتي اين مؤسسات يكي از مواردي است كه به قول چهاربند از تحت نظارت خارج است.
    بهره‌كشي آزاد از آموزش و پرورش
 از سوي ديگر نگاه ديگري هم به رونق بازار آموزش خصوصي دامن مي‌زند و آن خانواده‌ها هستند. آنها به راحتي به هر فردي كه اسم معلم داشته باشد، اعتماد مي‌كنند، علاوه بر اينكه جواب نگرفتن دانش‌آموزان از آموزش‌هاي خصوصي را هم به پاي اشكال يادگيري و ضريب هوشي فرزندشان مي‌گذارند و هيچ‌گاه شيوه تدريس رتبه برتر كنكور يا دانشجو و فارغ‌التحصيل فلان دانشگاه را مقصر نمي‌دانند.
در اينجا مي‌توان گفت آموزش و پرورش همزمان قرباني و عامل غلبه آموزش نظري و صرف بر پرورش و مهارت زندگي است. از سوي ديگر در طول تاريخ هرگاه آموزش و پرورش اقدام به برقراري رابطه‌اي دوسويه با جامعه كرد طرف مقابل را متمايل به منفعت‌طلبي و سودجويي از مبحث آموزش ديد.
بر همين اساس با وجودي كه مسئولان آموزش و پرورش روش تدريس خصوصي را رد مي‌كنند، آموزش زير سايه كنكور و توجه به آموزش بدون پرورش، فضا را براي اينگونه اقدامات مستعد كرده است. علاوه بر اين برخي معلمان مدارس نيز نمره‌آوري پايان نيمسال را به تدريس خصوصي دانش‌آموزان مرتبط مي‌كنند، يعني خودشان تدريس همان درس را به صورت خصوصي نيز به دانش‌آموزان كلاس‌شان ارائه مي‌دهند و تنها آن دسته از دانش‌آموزاني كه در كلاس خصوصي شركت كرده باشند از سؤالات و جزئيات امتحانات مطلع مي‌شوند و طبيعتاً نمره بالاتري مي‌گيرد و اين بازده به نام كيفيت آموزش معلم در كلاس خصوصي تمام مي‌شود.

تدريس خصوصي كادر آموزشي مدارس ممنوع و تخلف است

موضع علي زرافشان، معاون آموزش متوسطه وزير آموزش و پرورش در اين باره خواندني است. وي ضمن تخلف خواندن اين دست فعاليت‌هاي آموزشي، به «جوان» مي‌گويد: تحميل تدريس خصوصي به دانش‌آموز حتي اگر نياز به آموزش خاص و فراتر از آموزش‌هاي عمومي داشته باشد، از سوي كادر آموزشي مدارس ممنوع است و مديران مدارس مسئول مستقيم نظارت بر اين مسئله‌اند.
زرافشان ادامه مي‌دهد: علاوه بر اين دفتر ارزيابي وزارتخانه و دفاتر ارزيابي استان‌ها و مناطق مسئوليت پيگيري اين دست تخلفات در سطح مدارس را دارند و عموماً يا از طريق نظارت‌هاي دوره‌اي يا از طريق گزارش‌هايي كه از سوي والدين و دانش‌آموزان مي‌رسد، در اين مسائل ورود مي‌كنند.  وي مي‌گويد: در پرونده‌هاي تخلف در تدريس خصوصي كه اغلب از سوي آموزشگاه‌هاي آزاد صورت مي‌گيرند مثل بقيه تخلفات جامعه كه دستگاه متولي در آن دست ندارند آموزش و پرورش هم در آن دستي ندارد. مضاف بر اينكه تمام اين آموزشگاه‌ها از آموزش و پرورش مجوز ندارند و سازمان فني و حرفه‌اي و وزارت ارشاد و... هم مي‌توانند مجوز تأسيس آموزشگاه آزاد بدهند.
غیر قابل انتشار: ۴
در انتظار بررسی: ۱
انتشار یافته: ۳۷
اکبری
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۴۹ - ۱۳۹۵/۱۰/۱۱
2
17
هر شاگردی که معلم خصوصی می گیره حتما ضعف آموزشی داره یا پایش ضعیفه یا به موازات کلاس گروهی مدرسه نتونسته پیش بره و نیاز به تقویت درسی داره اگرم دانش آموز به هر دلیلی هم راضی نباشه کنسل میکنه و ادامه نمیده
شما بجای اینکه رو هوا یه حرفی بزنید می فرمودین که شما چه راهکاری دارید برای این مشکل دانش آموزان مگر غیر از این است نهایت کاری که میکنید تکرار همون کلاس در ساعت دیگریست و از شاگردها هزینه دریافت میکنید
آیا ضعف پایه تک تک بچه ها را میتونید حل کنید ...
در ضمن هزاران نفر از این راه درآمدزایی دارند با این اختیار در انتخاب و ادامه کلاس از طرف دانش آموز
مهرداد
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۸:۱۶ - ۱۳۹۵/۱۲/۲۶
2
10
ابتدا مشکل اشتغال را حل کنید تا مشکل تدریس خصوصی حل شود و کسی تدریس خصوصی نکند
پاسخ ها
حسین
| United States of America
۱۲:۴۰ - ۱۳۹۸/۰۲/۰۲
تدریس خصوصی ربطی به کمبود اشتغال نداره حتی اگه موضوع اشتغال هم حل بشود همچنان دانش اموزانی که به فکر بهبود اوضاع درسی خود هستند نیاز به معلم خصوصی حرفه ای دارند
محمدی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۰۱ - ۱۳۹۶/۱۱/۱۶
1
17
معلم خصوصی چیزی است که در همه دنیا وجود دارد آقای یا خانم نویسنده ما سیزده میلیون دانش آموز داریم بالاخره پنج درصد هم نیاز به تدریس خصوصی ذاشته باشند میتونیم هزاران جوان را مشغول به کار کنیم کسی هم زوری از کسی نمیخاد کلاس خصوصی بیاید بالاخره کارآفرینی یعنی اینکه بر روی نیازهای مردم سرمایه گذاری کنیم آقای سردبیر لطفا این نویسنده هایی که در این شرایط جامعه میخوان ببینند از جایی روزی میخاد بیاد اونجا را میبندند بکار نگیر قربانت نویسنده های زحمتکش و لارج مثبت اندیش جوان انلاین
بهادری
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۴۴ - ۱۳۹۶/۱۱/۱۶
2
15
واقعیت را بپذیرید ....

بعضی معلم ها حتی با مدارک بالا نمیتونن درس بدن
یعنی خود یاد دادن یه هنر ه که شاید یه دانشجوی ساده ی رشته ی مهندسی ... داشته باشه ولی دکترای فلان رشته نداشته باشه .
محمدی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۲:۴۷ - ۱۳۹۷/۰۳/۲۷
1
16
نتیجه ای که یک جلسه تدریس خصوصی در جهت ارتقا درک و فهم دانش آموز و سلامت روانی یک خانواده داشته یک سال برو و بیای شاگرد واسش نداشته و این نتیجه عملکرد نادرست آموزش و پرورش در تشکیل کلاسهایی با ظرفیت غیر استاندارد و عدم به کار گیری نیروی لازم است.
چه بسا شاگردانی که به دلیل بیماری و عدم تمرکز دارای عملکرد ضعیف درسی بوده و در مدرسه به جای حل مشکل در معرض تهدید اخراج نیز قرار گرفته اند که پیامدی غیر از استرس برای خود و خانواده به دنبال نداشته و این در حالی است که مشکل با کلاسهای خصوصی مرتفع شده است.
نیلوفر
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۵۲ - ۱۳۹۷/۰۴/۳۰
1
9
مطمئن باشید اگه کار به اندازه کافی باشه کسی تدریس خصوصی نمی کنه ، این که میگین تدریس خصوصی ممنوعه خب جوان بیچاره چیکار کنه وقتی کار نیست ، وقتی نمی تونه تو آموزشگاهها و مدارس تدریس کنه ، مجبوره بیاد تدریس خصوصی کنه وگرنه کی دلش می خواد بره منازل تدریس کنه
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۴۳ - ۱۳۹۷/۰۵/۲۲
2
14
حسادت در این مطلب موج میزنه
مهدی
|
United States of America
|
۱۴:۴۱ - ۱۳۹۷/۰۸/۱۳
2
13
فقط همین مونده بود که آموزش هم قاچاق بشه..
خسرو
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۵۸ - ۱۳۹۷/۰۹/۱۴
2
15
نوشته از بنیان مغرضانه هست
نیک
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۱۲ - ۱۳۹۷/۰۹/۱۸
2
19
تدریس خصوصی از معلم های شما خیلی بهتره 40 نفر دانش اموز و یک معلم که هم فیزیک یاد میده .و هم ادبیات و هم ورزش ..
پاسخ ها
اصغر
| Iran (Islamic Republic of)
۱۵:۰۸ - ۱۴۰۳/۰۳/۱۹
اگر من شمار را پیدا کنم، بر دستتان بوسه میزنم. الحق که حق را گفتی!
ایرانی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۰:۲۰ - ۱۳۹۷/۱۰/۲۸
2
18
شمایی که از آموزشگاهای آزاد و تدریس خصوصی ایراد میگیرید تا بحال از خود پرسیده اید چرا دانش آموز به این آموزشگاه ها روی می آورد؟
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of)
۱۰:۲۶ - ۱۳۹۸/۰۲/۰۴
نوشته که ضعف آموزش و پرورش
حمیده رضایی
|
Singapore
|
۱۳:۰۹ - ۱۳۹۸/۰۱/۲۲
2
17
من به عنوان مادر یه کنکوری واقعا از معلم خصوصی که برای دخترم گرفتم راضی هستم چطور بود که دختر من با سالی ۲۰ الی ۳۰ میلیون هزینه در یکی از بهترین مدارس غیر انتفاعی تهران در سال اول نتیجه نگرفت اما سال دوم از اول براش به توصیه یکی از دوستاش که همون سال اول قبول شد با خانم دکتر منزوی قرارداد تدریس خصوصی کل ریاضی رو بستیم و اینقد انگیزه گرفت که هم رتبش عالی شد هم ریاضی ۲۰ درصد سال گذشتشو به ۷۸ درصد رسوند
پس معلم خصوصی ای که حرفه ای باشه خیلی هم موثره تروخدا به فکر خانواده های کنکوری ها هم باشید بزارید نتیجه بگیرن درست راهنمایی کنید
زهرا رحیمی نسب
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۴۷ - ۱۳۹۸/۰۱/۲۸
1
10
هزینه تدریس خصوصی خانم دکتر ... چقدره؟ کسی هست که بدونه ؟ من تحقیق کردم فکر کنم چون شاگرداش خیلی درصدای خوبی تو ریاضی و شیمی زدن حتی ۱۰۰هم زدن و خودش هم قرارداد تضمین میده هزینش نسبتا بالا باشه
من خیلی دلم میخواد باهاش تدریس بگیرم اما اگه خیلی گرون باشه نمیتونم لطفا راهنمایی کنید
حسن
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۲۲ - ۱۳۹۸/۰۳/۰۹
0
4
درخواست تاسیس آموزشگاه بنده از طرف آموزش وپرورش وسایر ارگان های زیربط مورد تایید قرار گرفت ولی اداره راهنمایی ورانندگی با توجیه اینکه تاسیس آموزشگاه در محل مورد تقاضا موجب ترافیک میگردد موافقت نکرد. درحالیکه چنین نبود وفقط محل من در خیابان اصلی قرارداشت در حالیکه آموزشگاههای دیگری در پرترددترین وپرترافیک ترین مناطق مدتهاست فعالیت دارند وهیچ ایرادی هم برای آنها متصور نیست و درعین حال متوجه شدم که آموزشگاههای دیگری در مجاورت همان محل بنده نیزتاسیس شده اند. این یعنی چی؟ بنظر شما راه دیگری (برای کسی که رابطه ای برای حل اینگونه موارد ندارد )بجز تدریس خصوصی باقی می ماند؟
سامان
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۳۹ - ۱۳۹۸/۰۳/۱۳
2
4
اقا کسی شیمی مشکل داره بیاد تو اینستام یا تلگرامم مجانی کمکش میکنم خودم دانشجوی پرستاری شیرازم نذر کردم قبول شم مجانی ب بقیه اموزش بدم هرکی میخواد بسم الله ۰۹۳۳۰۹۹۰۱۵۱
رضا
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۰:۰۲ - ۱۳۹۸/۰۳/۳۱
3
6
۷۰درصد معلم های مدرسه ما یا تدریس نمیکنن یا با سیاست طوری تدریس میکنن که هنر جو مجبور به کلاس گرفتن با همون دبیر مربوطه داره.
کمالی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۱:۵۶ - ۱۳۹۸/۰۴/۰۴
1
10
سلام
من تدریس خصوصی در مقطع ابتدایی میکنم. چون توان آموزش به کودکان نیازمند به آموزش بیشتر را دارم. در این زمینه هم به لطف خدا بسیار موفق بودم. اکثر شاگردانم از طرف مدارس معرفی شدند، چون مورد اعتماد بودم. چرا همه را جمع می بندید؟ هشدار شما چه معنی می دهد؟ دانش آموزی که در مدرسه نیاز آموزشی او برآورده نشده نباید خصوصی درس داده شود؟ چه بسیار معلمان مدارس غیر انتفاعی هستند که تدریس خصوصی میکنند، خیلی عالی تر و بهتر از معلمین و دبیران رسمی آموزش پرورش چون نیاز مالی دارند و حقوقشان ماهی ۶۰۰ هفتصد تومان هست. واقعا خجالت آور است. چیز دیگری برای گیر دادن و هشدار و ایجاد اضطراب در مردم پیدا نکردید؟؟؟؟ در هر قشری هر شغلی هم افراد کارآمد هستند هم افراد شیاد یا نابلد! لطفا همه رو جمع نبندید!!!!!!
حسین
|
Poland
|
۱۴:۳۹ - ۱۳۹۸/۰۴/۲۱
4
6
وقتی در مدارس دخترانه به دبیران مرد خبره مجوز تدریس داده نمی شود و دانش اموزان از عملکرد دبیران کنونی خود ناراضی هستند. مگر راهی جز تدریس خصوصی هم باقی می ماند؟؟
هستی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۵۰ - ۱۳۹۸/۰۴/۲۳
1
7
معلم خصوصی خیلی بهتر از اموزشگاهو مدرسه هست مخصوصا اگه معلمت هر سال رتبه های دو رقمی داشته باشه و شاگرداش تو کنکور ۷۰ _ ۸۰ به بالا بزنن
مریم
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۴۷ - ۱۳۹۸/۰۵/۲۶
1
9
اینهمه آدم یه فصل و یه مقطعی از سال درآمدشون بیشتر میشه . اینجا یجوری میگه در فصل امتحانات نانشان در روغن است انگار پول حروم درمیاریم !!!!!!!!!
دکتر مدرس شهرام کفل پرست
|
Germany
|
۱۲:۱۵ - ۱۳۹۸/۰۶/۰۴
1
3
با عرض سلام اینجانب آموزشگاه تدریس ریاضیات و فیزیک دارم از کسایی که شرایط مالی نامناسبی دارند نصف شهریه گرفته میشه و در صورت گرفتن معدل الف شهریه مجانی می باشد شماره تلفن۰۹۱۸۳۴۶۲۳۲۰
جوانمردی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۲۳ - ۱۳۹۸/۰۷/۲۰
0
3
اينهمه اشيا لوكس اينهمه انواع آشغال به خورد مردم داده ميشود
ولي واي از وقتي كه كسي براي درس و تحصيل دو ريال به جاي واسطه ها به خود افراد تحصيلكرده هزينه كند آنوقت انواع مسائل پیش می آید برو بازار اشیا تزیئناتی خانه را ببین برو ببین مردم چه پولهایی خرج چه چیزهایی میکنند
ح حسینی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۰:۲۷ - ۱۳۹۸/۰۹/۱۰
1
4
سیستم آموزش پروش ایران ضعیفترین و بی گیفیت ترینه...هیچ جای دنیا تدریس خصوصی محدودیتی نداره...
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۲:۳۰ - ۱۳۹۸/۰۹/۲۴
4
2
من یکی و میشناسم که سوادش سوم راهنمایی هست اما خودش و لیسانس ریاضی جا زده و تدریس خصوصی می کنه هیلی هم شاگرد داره و مارش هم گرفته این و چجوری باید تخلفش و گذارش داد؟ اونی که درسش و خونده هزینه کرده وقت گذاشته دانشگاه رفته این وسط حقش با افراد کلاه بردار اینچنینی ضایع شده رو چطور و به چه نهادی باید گزارش داد لطفا راهنمایی کنید با تشکر
مریم
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۲۷ - ۱۳۹۹/۰۴/۲۶
2
4
باهاتون کاملا موافقم .اگه تدریس معلمان آموزش پرورش بی نقص باشه دانش آموز دنبال معلم خصوصی نمیره
مریم
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۲۷ - ۱۳۹۹/۰۴/۲۶
0
3
باهاتون کاملا موافقم .اگه تدریس معلمان آموزش پرورش بی نقص باشه دانش آموز دنبال معلم خصوصی نمیره
مریم نجفی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۵۰ - ۱۳۹۹/۱۰/۰۱
0
2
من متوجه نشدم برای چی باید غیر قانونی باشه ... من الان در منزل به دو دانش اموز در درس ریاضی کمک میکنم کارم غیر قانونیه؟؟؟
Raziyeh
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۳:۰۹ - ۱۴۰۰/۰۱/۰۵
0
2
سلام برای تدریس خصوصـی به دیگـران حتمـا بایـد مـدرک معلمـی رو داشته بـاشـند؟
جواد
|
United Arab Emirates
|
۱۱:۲۵ - ۱۴۰۰/۰۴/۲۹
0
1
وقتی موجی از فارغ التحصیلان دانشگاهی درست می کنید که یرای اشتغال اونها هیچ برنامه ای ندارید و اغلب اونها هم افراد با سوادی هستند و شما در گزینش معلمان با ابزارهای گزینشی مسخره خودتان اونها رو حذف میکنید نتیجه اش می شود این. اتفاقا اینها علاوه بر این که کسب درامد میکنند و هیچ اشکالی هم ندارد کم و کاستیهای سیستم فشل آموزش و پرورش را هم جبران می کنند
افشین
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۳:۲۹ - ۱۴۰۲/۰۱/۱۶
0
0
این ها چقدر حقیر و حسود هستند که به معلم خصوصی ها ایراد میگیرند وقتی کاری شغلی برای جوان ها ایجاد نکردید یکیو میشناسم سی سالع همون آموزش های قدیم رو تدریس میکنه آموزش ی هنر است ربطی هم به مدرک نداره
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۱:۵۵ - ۱۴۰۲/۱۱/۱۷
0
0
کسانی که از تدریس خصوصی ایراد می گیرند بی انصاف
و بی اطلاع هستند و حرفشان هیچ ارزشی ندارد.
معلم تدریس خصوصی کارش نتیجه می دهد ولی کار معلم
مدرسه بی نتیجه و غیر مسئولانه است.
بهمن
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۵۵ - ۱۴۰۳/۰۱/۳۰
1
0
معلم ها همشون دنبال پولن هیچ دلتون واسه معلمتون به خصوص معلم ریاضی نسوزه
ما نهمامون 90نفرن87یا88نفرشون کلاس خصوصی معلم میرن توکشورادیگه تدریس خصوصی ممنوع هست ممنوع معلم میگه اقابه روش من باید بری
بزرگمهر
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۹:۵۵ - ۱۴۰۳/۰۲/۳۱
0
0
تدریس خصوصی همه جای دنیا بوده و هست
گل یاس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۲۱ - ۱۴۰۳/۱۲/۱۶
0
0
حسادت در این مقاله موج میزنه چقدر مقرضانه حرف زدید تدریس خصوصی همه جای دنیا هست امان از آدم های تنگ نظر
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار