کد خبر: 697124
تاریخ انتشار: ۲۲ دی ۱۳۹۳ - ۱۱:۱۰
جام جهاني هندبال- قطر
تيم ملي هندبال كشورمان در اولين حضور خود در جام جهاني اين رشته از 25 دي‌ماه در قطر به مصاف حريفان جهاني خود مي‌‌رود...
تيم ملي هندبال كشورمان در اولين حضور خود در جام جهاني اين رشته از 25 دي‌ماه در قطر به مصاف حريفان جهاني خود مي‌‌رود.
 
مراسم افتتاحيه اين مسابقات روز 25 دي‌ماه در تالار 16 هزار نفري لوسيل برگزار مي‌شود و شيخ احمد آل‌ثاني امير قطر از 23 رئيس‌جمهور كشورهاي شركت‌كننده در اين رقابت‌ها دعوت كرده تا در مراسم افتتاحيه شركت كنند به همين منظور نامه دعوت از حسن روحاني رئيس‌جمهور كشورمان نيز ارسال شده است.
 
تيم ملي ايران در گروه B اين مسابقات با تيم‌هاي كرواسي، بوسني، اتريش، مقدونيه و تونس همگروه است و در اولين ديدار روز 26 دي‌ مقابل بوسني به ميدان مي‌رود.
 
اما ملي‌پوشان هندبال در آستانه اين مسابقات با ارسال نامه‌اي سرگشاده به رئيس رسانه ملي
و امضاي دسته‌جمعي آن خواستار پخش مستقيم رقابت‌ها‌يشان در جام جهاني شدند. در بخشي از اين نامه آمده است: آقاي دكتر سرافراز روزهاي آغازين خدمت شما با مسابقاتي همراه شده كه نه در آن‌سوي دنيا كه در كشوري با كمترين فاصله از مرزهاي ايران اسلامي برگزار مي‌شود. قطر آنقدرها دور  نيست كه اگر هم بود كارنامه درخشان رسانه ملي در پخش مستقيم دلاوري واليباليست‌ها از جاي‌جاي دنيا گواه بر توانايي‌هاي فني و تخصصي همكاران شماست. انتظار داريم ما را تنها نگذاريد و با  دستور و محبت خود براي پخش مستقيم مسابقات قهرماني جهان قلب هندبال‌دوستان كشورمان را از محبت خود لبريز نماييد.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار