کد خبر: 696036
تاریخ انتشار: ۱۵ دی ۱۳۹۳ - ۱۷:۰۸
رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان اسفراین از اجرای عملیات بیابان زدایی در بیش از ۸۰۰ هکتار از اراضی منطقه میاندشت این شهرستان خبر داد.

علی خضری همچنين با اشاره به اجرای عملیات نهالکاری در اراضی بیابانی منطقه میاندشت شهرستان اسفراین، گفت : به دلیل آن که مهم ترین علت تشدید و گسترش بیابان و فرسایش خاک در عرصه های طبیعی عدم وجود پوشش گیاهی مناسب است؛ اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان اسفراین در سال جاری اجرای عملیات بوته کاری در مناطق بیابانی را در دستور کار خود قرار داده است.

وی افزود: در این زمینه امسال ۱۲۷ هکتار از اراضی منطقه بیابانی میاندشت در شهرستان اسفراین با استفاده از نهال های مخصوص مناطق بیابانی بوته کاری می شود.خضری هدف از اجرای این طرح را ایجاد بادشکن های زنده جهت کاهش سرعت باد و کنترل فرسایش آبی و بادی ذکر کرد وبيان داشت : تاکنون در ۸۶۴ هکتار از اراضی منطقه میاندشت اسفراین نهالکاری با استفاده از گونه های تاغ، آتریپلکس، عجوه، قیچ، اشنان و ... انجام شده است.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار