کد خبر: 695384
تاریخ انتشار: ۱۳ دی ۱۳۹۳ - ۱۳:۱۵
فرمانده انتظامی استان مرکزی خبر داد:
فرمانده انتظامی استان مرکزی از انهدام باند قاچاق گوشی تلفن همراه توسط مأمورین مبارزه با قاچاق کالا در استان خبر داد.

سردار ملکی فرمانده انتظامی استان مرکزی درمصاحبه ای با خبرنگاران اظهار داشت: بر اساس یک گزارش در تاریخ ششم دیماه سال جاری مبنی بر تردد یک دستگاه خودروی سواری در استان، مأمورین مبارزه با قاچاق کالا در گشتهای محسوس و نامحسوس موفق به توقف این خودرو شدند.

وی کالای قاچاق کشف شده را شامل سه هزار و 885 دستگاه گوشی تلفن همراه و تبلت به ارزش 30 میلیارد ریال دانست و گفت: در این ماجرا پنج دستگاه خودروی سواری توقیف و پنج نفر نیز دستگیر و به مراجع قضایی معرفی شدند.

ملکی از رشد 17 درصدی کشفیات کالای قاچاق توسط مأمورین مبارزه با قاچاق کالا در استان نسبت به سال گذشته خبر داد.

فرمانده انتظامی استان مرکزی یکی از عوامل بیکاری و رکود در جامعه را قاچاق کالا برشمرد و گفت: از این رو از سال گذشته، مبارزه با قاچاق کالا و برخورد با قاچاقچیان در اولویت کاری ناجا قرار گرفته است.

وی خاطرنشان ساخت: با توجه به اینکه استان مرکزی مسیر مواصلاتی شرق به غرب و شمال به جنوب است از این رو در محلی مناسب برای تردد و عبور کالای قاچاق است.

ملکی ارزش ریالی کالاهای قاچاق کشف شده در سال جاری را 185 میلیارد ریال عنوان کرد.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار