کد خبر: 695336
تاریخ انتشار: ۱۳ دی ۱۳۹۳ - ۰۲:۲۵
اگرچه هم اكنون 75 ميليون متر مكعب گاز به بخش صنايع و پتروشيمي‌ها تحويل داده مي‌شود، اما با سرد شدن هوا نگراني‌ها همچنان در مورد قطع گاز مجتمع‌هاي پتروشيمي وجود دارد.
به گزارش «فارس»، براساس اطلاعات و آماري كه اخيراً سخنگوي شركت ملي گاز اعلام كرده است، در نخستين روزهاي زمستان به طور ميانگين نيروگاه‌ها حدود 80 ميليون متر مكعب و صنايع عمده حدود 75 ميليون متر مكعب گاز دريافت كرده‌اند، از اين رو بايد گفت، به نظر مي‌رسد مشكلي در مورد تأمين گاز مورد نياز صنايع و نيروگاه‌ها در زمستان سال 93 وجود نداشته باشد.
با اين حال يك منبع آگاه در شركت ملي صنايع پتروشيمي با اشاره به اينكه نگراني در مورد قطع گاز واحدهاي پتروشيمي مانند آنچه در زمستان سال گذشته رخ داد، وجود دارد، گفت: معمولاً در فصل زمستان به دليل كمبود گاز تعداد زيادي از مجتمع‌هاي صنعتي به خصوص پتروشيمي‌ها از مدار توليد خارج مي‌شوند، به عنوان مثال در سال گذشته به دليل كمبود خوراك در اين فصل توليد محصولات پتروشيمي كشور بيش از يك و نيم ميليون تن كاهش يافت.
وي ادامه داد: در زمستان سال جاري نيز اگرچه از سوي مسئولان وزارت نفت اعلام شده است، توليد گاز به ميزان 70 ميليون متر مكعب افزايش يافته است، اما اين نگراني همچنان وجود دارد كه با سرد شدن هوا در روزهاي آينده دي ماه و بهمن ماه شاهد كاهش گاز صنايع و به خصوص پتروشيمي‌ها باشيم كه اين امر مشكلاتي را براي اين بخش ايجاد مي‌كند.  

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار