کد خبر: 695217
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۱۲ دی ۱۳۹۳ - ۱۱:۰۲
معاون بهزیستی استان سمنان خبر داد:
معاون امور اجتماعی بهزیستی استان سمنان گفت: 9 مرکز نگهداری از فرزندان بی‌سرپرست و بدسرپرست از شیرخوار تا 18 سال در استان سمنان وجود دارد.

رعنا سورمه در دوره آموزشی فرزندخواندگی که با حضور کارشناسان استانی دفتر شبه‌خانواده و مسئولان فنی و مددکاران مراکز تحت نظارت در بهزیستی استان سمنان برگزار شد، به اهمیت دفتر شبه‌خانواده اشاره کرد.

وی اظهار کرد: 9 مرکز نگهداری از فرزندان بی‌سرپرست و بدسرپرست از شیرخوار تا 18 سال در استان سمنان وجود دارد و سازمان بهزیستی متولی نگهداری از این فرزندان است.

رئیس شعبه پنجم دادگاه عمومی حقوقی دادسرای سمنان نیز در جمع 30 نفر از کارشناسان و مسئولان مراکز شبه‌خانواده به لزوم دقت در بحث فرزندخواندگی اشاره کرد.

حسین خسروی افزود: قانون حمایت از کودکان و نوجوانان بی‌سرپرست و بدسرپرست طبق اصل 123 قانون اساسی جمهوری اسلامی، دهم مهرماه سال 92 به تأیید شورای نگهبان رسیده است.

وی ضمن توضیح ماده‌ها و تبصره‌های این قانون فوق بیان کرد: قانون حمایت از کودکان و نوجوانان بی‌سرپرست و بدسرپرست 37 ماده و 17 تبصره دارد و کارشناسان بهزیستی باید نهایت دقت را در روند حقوقی و تخصصی واگذاری فرزند به خانواده‌های متقاضی به‌کار گیرند.

غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
محمد حسن همتی
|
Canada
|
۲۳:۲۹ - ۱۳۹۴/۰۹/۱۴
1
3
با سلام لطفا در مورد نیاز های بچه های بی سرپرست شیرخوار به بالا و نحوه کمک را اعلام فرمایید
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار