کد خبر: 695123
تاریخ انتشار: ۱۰ دی ۱۳۹۳ - ۱۷:۰۸
مدیرکل گمرک خراسان شمالی از ایجاد انبارهای اختصاصی برای صادرات و واردات مواد اولیه در صنایع بزرگ این استان خبر داد.

جواد جعفری با بیان اینکه بر همین اساس واحد صنعتی فولاد اسفراین برای امر صادرات و واردات به انبار اختصاصی مجهز شده است ادامه داد: ارزیابان گمرک برای انجام رویه‌های گمرکی در این واحد حضور داشته و اقدام به انجام مراحل در چهار چوب‌های قانونی می‌کنند.

مدیرکل گمرک خراسان شمالی افزود: مشابه این انبار اکنون در مجتمع پتروشیمی خراسان در حال آماده شدن است که پیش بینی می‌شود ظرف هفته‌های آینده رویه‌های گمرکی با حضور ارزیاب در محل این واحد انجام شود.

ارزیابان با بیان اینکه اکنون مشابه این انبار در واحد بزرگ آلومینای جاجرم هم در حال اجراست، گفت: در حال حاضر کار ساخت انبار اختصاصی گمرک در برخی دیگر از واحدهای بزرگی صنعتی استان در حال احداث بوده که به محض آماده شدن این رویه‌های با حضور ارزیابان گمرکی در این محل‌ها انجام خواهد شد.

مدیرکل گمرک خراسان شمالی انجام رویه‌های صادراتی از محل واحدهای تولیدی و صنعتی خراسان شمالی در راستای تسهیل در امور را بسیار حائز اهمیت دانست و با برشمردن این اقدام در سال جهاد اقتصادی، گفت: باید به سمتی پیش رفت تا انجام این رویه‌ها هر چه بیشتر کاهش یابد که یکی از مؤثرترین راهکارها در این باره ایجاد انبارهای اختصاصی صادرات و واردات رویه‌های گمرکی در واحدهای بزرگ است.

لازم به ذکر است خراسان شمالی به لحاظ حجم سرمایه‌گذاری دولتی، استان دهم کشور بوده و در صادرات نیز جایگاه ویزه ای را از ان خود کرده است.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار