حجتالاسلام سید مهدی موسوینژاد با بیان اینکه تلاشهای بسیار زیادی به منظور توسعه شهرستان دشتستان اعم از شهرها و روستاها صورت گرفته گفت: توسعه اشتغال را به عنوان یکی از اولویتهای بسیار مهم در دستور کار داریم که اجرای طرح پتروشیمی دشتستان به عنوان یکی از مهمترین پیگیریهای ما بوده است که امیدواریم به زودی شاهد اجرای آن باشیم.
وی افزود: سفری را به کشور چین داشتیم تا زمینه برای اجرای این طرح با فاینانس چینی فراهم شود و پیگیریهای زیادی در این زمینه داشتیم که امیدواریم با حضور رئیس جمهور در استان شاهد تحقق این مهم باشیم.
نماینده مردم شهرستان دشتستان در مجلس شورای اسلامی با اشاره به مذاکرات خود با وزارت نفت گفت : وزیر نفت به شرکت بازنشستگان نفت دستور داد که اجرای طرح پتروشیمی شهرستان دشتستان در اولویت قرار بگیرد و با سرمایهگذاری مناسب این طرح اجراشود.