کد خبر: 694472
تاریخ انتشار: ۰۸ دی ۱۳۹۳ - ۱۵:۳۴
به مناسبت 9 دي:
5سال از وقوع حماسه مردمي 9 دي ملت سرافراز ايران در سال 88 مي گذرد اما همچنان ابعاد مختلف اين حضور پرشكوه و انقلابي آحاد مردم نامكشوف باقي مانده است.

وقايع پس از انتخابات رياست جمهوري در آن سال و آشوب و ناهنجاريهاي پيش آمده يك بار ديگر رد پاي عناصر خودفروخته داخلي و حمايت اربابان مستكبر خارجي را نمايان ساخت كه تمام هم و غم خود را در جهت ضربه زدن به انقلاب اسلامي به كار بسته بودند.

با اين وجود مردم فهيم و بصير و انقلابي و هميشه در صحنه ايران اسلامي از زن و مرد، خرد و كلان و از اقشار مختلف با خلق حماسه اي بزرگ و ماندگار بار ديگر نقشه فتنه بر پاشده ديگري را نقش بر آب كرده و با حضور ميليوني خود در اقصي نقاط كشور حمايت و پشتيباني خود را از نظام و انقلاب و آرمانهاي بنيانگذار انقلاب اسلامي امام خميني (قدس سره) و ولايت فقيه به جهانيان ابراز داشته تا بگويند با تمام وجود در برابر خطوط قرمز نظام اسلامي ايستاده اند.

دشمنان داخلي با ريختن آب به آسياب دشمن و همراه نمودن خود با توطئه برنامه ريزي شده غرب و دشمنان خارجي با پشتيباني رسانه اي و مالي و... به زعم خود به دنبال براندازي نظام اسلامي ايران بوده و از فرصت پيش آمده سوء استفاده نمودند اما دست ولايت امام عصر (عج) و مديريت داهيانه مقام معظم رهبري امام خامنه اي(دام ظله) و بصيرت مردم انقلابي يك بار ديگر عرصه را بر دشمنان قسم خورده انقلاب تنگ نمود.

دانش آموزان بسيجي ايران اسلامي همزمان با سالروز اين حماسه بزرگ، همگام و همصدا با ساير اقشار خواهان مجازات قانوني عوامل اصلي فتنه در جهت احقاق حق ملت ايران مي باشند و آمادگي خود را جهت حضور در صحنه هاي مختلف دفاع از انقلاب اسلامي اعلام مي دارد.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار