کد خبر: 694433
تاریخ انتشار: ۰۸ دی ۱۳۹۳ - ۱۵:۳۴
به همت بهزیستی دامغان برگزار شد:
بهورزان مراکز بهداشت روستاهای شهرستان دامغان در دوره دو روزه توانبخشی مبتنی بر جامعه شرکت کردند.

با حضور کارشناس امور سالمندان و مناسب سازی، و کارشناس مسئول CBR، دوره باز آموزی بهورزان و کارشناسان مرکز بهداشت شهرستان دامغان در راستای اجرای طرح توانبخشی مبتنی بر جامعه در سالن اجتماعات مرکزتامین و توسعه خدمات بهزیستی شهدای هفتم تیر برگزار گردید.

یک کارشناس ارشد کاردرمانی، با بیان اینکه وزن کم و نوزادان نارس بیشتر در معرض آسیبهای مغزی هستند، افزود:فلج مغزی یک بیماری نیست بلکه دسته ای از بیماری ها است که به علت آسیب به مغز کودک بوجود می‌آید و این آسیبها ممکن است در زمان جنینی یعنی قبل از تولد، در حین زایمان، و یا حتی در یک سال اول زندگی نوزاد که مغز وی بسرعت در حال رشد است ایجاد شوند.

رمضانعلی نعمتپور،

بیماری های ژنتیکی و یا بعضی عفونت های ویروسی مادر در زمان بارداری، نرسیدن اکسیژن به مغز نوزاد در زمان زایمان،و ضرباتی مانند تصادف، افتادن بچه به زمین یا ...،صدمات غیر قابل بازگشت به کودک خواهد زد .

سیدعزتاله شیرنگی، آسیب طناب نخاعی را از عوامل مهم اختلالات حسی، حرکتی، دستگاه ادراری و یا ترکیبی از این موارد دانست و گفت: تصادفات اتومبیل شایع ترین علت آسیب‌های طناب نخاعی هستند.

وی با اشاره به ضعف اندام یا فلج یک اندام و آسیب نورون حرکتی فوقانی(

UMN) یا نورون حرکتی تحتانی(LMN)افزود: در مورد اعمال حسی ممکن است فقدان حس، کاهش حس، افزایش حساسیت یا احساسهای غیر طبیعی نظیر احساس سوزش یا کرختی بروز کند.

این کارشناس فیزیوتراپی، تأکید کرد: ضربه‌های وارد بر ستون مهره‌ای ممکن است باعث آسیب نخاع، ریشه اعصاب نخاعی و یا هر دو شود؛ در مورد اعمال حرکتی ممکن است وجود داشته باشد و آسیب شدید طناب نخاعی شایع نیست، اما از

نظر عواقب خود حالت تحلیل برنده و طولانی مدت دارد؛ زیرا این ضایعه در اغلب موارد افراد جوانتر از ۳۰ سال را گرفتار می‌سازد.

گفتنی است؛ شهرستان دامغان 132 روستا دارد که همه بهورزان مراکز بهداشت روستایی در این جلسه دو روزه شرکت کردند.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار