کد خبر: 693452
تاریخ انتشار: ۰۲ دی ۱۳۹۳ - ۱۳:۴۹
مجتمع پتروشیمی بندر امام تا پایان آبان ماه در مجموع بیش از سه میلیون و 386 هزار تن محصول متنوع تولید کرده است .

مدیرعامل پتروشیمی بندر امام با اعلام این مطلب تولید محصولات مجتمع پتروشیمی بندرامام را در پنج گروه گاز مایع و محصولات میانی، آروماتیکها، الفینها، پلیمرها و موادشیمیایی دانست و گفت: تا انتهای آبان ماه در گروه گازمایع و خوراکها بیش از یک میلیون و ٩٧٩ هزار تن، در گروه آروماتیکها ٨٧ هزار و ٣٧٧ تن، در گروه الفینها ٣٢١ هزار و ٥٤٥ تن، درگروه پلیمرها ٢٩١ هزار و ٥٥١ تن و در گروه مواد شیمیایی ٧٠٦ هزار و ٤٣٢ تن محصول متنوع تولید شده است.

رضا امیری با اشاره به تولید حدود ٣,٤ میلیون تنی پتروشیمی بندر امام تا انتهای آبان ماه امسال، گفت: ظرفیت تولید در این مدت چهار میلیون ٥٨٧ هزار و ١٤٤ تن بوده است، از این رو تولید در این مجتمع با ٧٣ درصد ظرفیت صورت گرفته است.وی افزود: دلیل عمده کاهش تولید در این مجتمع مربوط به کاهش دریافت خوراک میعانات گازی بوده است، دیگر عوامل از جمله توقفهای ناخواسته و کاهش دریافت گاز طبیعی نیز روی کاهش تولید تاثیر داشته اند.

امیری ادامه داد : محصولات تولیدی در مجتمع پتروشیمی بندرامام در بازار داخل و در بازارهای صادراتی نیز فروخته می شود، بازارهای هدف برای محصولات تولیدی و صادراتی مجتمع شامل کشور هند، کشورهای جنوب شرق آسیا، چین و کره جنوبی است.وی افزود: در حال مطالعه روی بحث صادرات به اروپا و امریکای جنوبی هستیم که درصورت آماده شدن شرایط بین المللی، کاهش کرایه های حمل و نقل و مقایسه بازگشت خالص فروش امکان پذیر است.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار