بشار اسد رئيسجمهور سوريه گفت كه ايستادگي ملت سوريه در برابر تروريسم، چهره منطقه را تغيير خواهد داد.
رئيسجمهور سوريه شامگاه پنجشنبه در ديدار با رهبران حزب بعث در شهر طرطوس تأكيد كرد: «نيروهاي مسلح اين كشور به رويارويي خود با گروهكهاي تروريستي تحت هر عنواني كه باشند، ادامه خواهند داد».
بشار اسد شكلگيري گروهكهاي تروريستي در سوريه و در رأس آنها داعش را زاييده انباشت سياستهاي اشتباه و تجاوزكارانه كشورهايي برشمرد كه با كمكهاي مالي و تسليحاتي خود به گروهكهاي تروريستي و تكفيري درصدد از بين بردن سوريه و در هم شكستن وحدت ملت و امنيت و ثبات در اين كشور بودند.
وي افزود: «منطقه در مرحلهاي حساس و تعيينكننده به سر ميبرد و اين پايداري مردم سوريه در قبال آنچه كه در آماج آن قرار دارد و همچنين ايستادگي كشورهاي دوست در كنار سوريه و همينطور اعتقاد ديگر طرفهاي بينالمللي نسبت به خطر تروريسم بر ثبات منطقه و جهان است كه جهتگيري اين مرحله را مشخص ميكند تا از اين طريق همكاري بينالمللي واقعي و صادقانه در قبال اين آفت خطرناك صورت بگيرد». وي همچنين بر اهميت فرآيند آشتي ملي در سوريه تأكيد و خاطرنشان كرد: «هر گونه تلاش بينالمللي بايد در چارچوب تقويت صلح و آشتي و اعمال فشار بر كشورهاي حامي تروريسم صورت گيرد تا آنها از كمكهاي مالي و تسليحاتي خود به تروريستها دست بردارند».