به گزارش جوان خرم آباد،'مرضیه قنبریان' افزود : در هفت ماه سال جاری، مجموعا 36 تذکر و اخطار جهت اصلاح کیفیت فراورده ها به واحدهای تولیدی استان داده شد.
وی افزود: بر اساس روش اجرایی مربوطه، چنانچه جمع امتیازات منفی نتایج آزمون یک فرآورده، به منفی 15 برسد به واحد تولیدی تذکر و در صورت رسیدن به منفی30 ، اخطار داده می شود.
وی تصریح کرد :در صورت کسب نمرات منفی بیشتر، اقدامات بعدی ازجمله، تعلیق، ابطال و ارجاع به مراجع قضایی حسب کمیسیون ماده 19 اداره کل انجام می شود.