مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق سمنان در دیدار با مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان ،ضمن تبریک انتصاب حجت الاسلام فریدون به سمت مدیر کل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان اظهار داشت: مسئولیت سترگ مدیریت برامور ایثارگران یک امر خطیر و بسیار با ارزش و مقدس است.
مهندس موسوی زاده با اشاره به این که انقلاب ما برگرفته از نهضت حسینی و فرهنگ عاشورایی است گفت: اهتمام به مسائل ایثارگران به ویژه توجه به امور فرهنگی آنان از ضروریات است.
وی تصریح کرد: برگزاری نشست امور ایثارگران ، تکریم همسران شهدا، تجلیل از جانبازان، آزادگان ، رزمندگان، سرکشی و دیدار با خانواده شهدای منتسب به همکاران ، اجرای طرح الگوهای جاویدان ، دیدار با جانباز همکار ، تجدید میثاق با آرمانهای شهیدان با حضور در گلزار شهدا و برپایی نمایشگاه های فرهنگی ، از جمله مهم ترین اقدامات این شرکت در حوزه توسعه و تعمیق فرهنگ ایثار و شهادت از ابتدای سال جاری تاکنون به شمار می رود.
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان با عنوان این که جایگاه ایثارگری و ارزش گذاری به این مقام بسیار والا و بالا است تصریح کرد : مسئولیت یک فرصت برای خدمتگزاری مناسب محسوب می شود.
حجت الاسلام حسن فریدون با اعلام این که رسیذگی و تلاش در جهت بهبود وضعیت مجموعه شاهد و ایثارگران از مهم ترین رویکرهای این نهاد است گفت: بررسی مسائل ایثارگران دستگاه های اجرایی ، یکی از اقداماتی است که در اولویت برنامه های بنیاد قراردارد.
وی همچنین از برنامه های تاثیرگذار به ویژه فعالیت های فرهنگی در حوزه ایثارگران شرکت توزیع نیروی برق استان سمنان هم ابراز خرسندی کرده و تقدیر تشکر به عمل آورد.