کد خبر: 683216
تاریخ انتشار: ۰۵ آبان ۱۳۹۳ - ۱۱:۱۲
انريكه: بعضي مواقع بايد شكست بخوريم
رئال مادريد فاتح اولين ال كلاسيكوي اين فصل لاليگا شد.
شيوا نوروزي
رئال مادريد فاتح اولين ال كلاسيكوي اين فصل لاليگا شد. حساس‌ترين بازي هفته نهم ليگ فوتبال اسپانيا بين دو رقيب سنتي برگزار شد و طي آن كهكشاني‌ها توانستند سه بر يك از سد بارسلونا بگذرند و اختلاف امتيازشان با آبي و اناري‌ها را به عدد يك كاهش دهند.
تنها سه دقيقه از بازي گذشته بود كه نيمار برزيلي از ميان چند مدافع مادريدي در سانتياگو برنائو توپ را به قعر دروازه رئال رساند. در حالي كه انتظار مي‌رفت شاگردان لوئيز انريكه در ادامه بازي تهاجمي را در دستور كار قرار دهند، اتفاق ديگري رخ داد. پس از اين گل زودهنگام، بازيكنان بارسا عقب كشيدند و در لاك دفاعي فرو رفتند. اگرچه چند موقعيت نيز خلق كردند، اما بازي تدافعي آنها موجب شد شاگردان كارلو آنچلوتي خود را به دروازه ميهمان برسانند. رونالدو و بنزما تمام تلاش‌شان را براي جبران گل خورده كردند تا اينكه در دقيقه 35 برخورد توپ به دست پيكه يك كارت زرد براي اين بازيكن و يك پنالتي براي كهكشاني‌ها داشت. كريس رونالدو با اعتماد به نفس خاص بازي را به تساوي كشاند. برتري ميزبان در نيمه دوم شدت پيدا كرد و پپه در دقيقه 50 گل دوم رئال را زد. اشتباه جبران‌ناپذير اينيستا در دقيقه 60 فرصت زدن گل سوم را به بنزما داد تا اين قوهاي سفيد باشند كه فاتح ال كلاسيكو مي‌شوند. ليونل مسي همچنان در حسرت شكستن ركورد زارا ماند. 
فلسفه فوتبال رئال
 
كارلتو در پايان اين ديدار عملكرد بازيكنانش را بي‌عيب و نقص خواند. سرمربي رئال كه از شكست بارسا خوشحال بود در گفت و گو با خبرنگاران گفت: مهم‌ترين چيزي كه خيلي به خاطر آن خوشحال هستم، تلاشي بود كه از خودمان نشان داديم. هيچ وقت راضي نشديم و تا دقيقه‌ 90 براي به ثمر رساندن گل تلاش كرديم. هيچ وقت فلسفه فوتبالي‌مان را از دست نداديم و به خودمان ايمان داشتيم و در نهايت همه چيز خوب از آب در آمد. از اين ديدار كاملاً راضي هستم. پس از شروع ضعيفي كه در ليگا داشتيم، تنها به دو دليل به كورس قهرماني باز گشتيم و آن هم سختكوشي بازيكنانم و جدي گرفتن بازي‌ها بود. پيروزي برابر ليورپول در ليگ قهرمانان اروپا و حالا برابر بارسلونا در ليگا اهميت زيادي دارد. ما هميشه مي‌توانيم فوتبال زيبايي را به نمايش بگذاريم. من به اين بازيكنانم افتخار مي‌كنم چراكه حرفه‌اي‌گري آنها بي‌نظير است. آنها به دقت گفته‌هاي مرا در زمين مسابقه پياده كردند. 
بارسا تيم برتر اسپانيا نيست
 
در آن سوي ميدان سرمربي بارسلونا از ناكامي تيمش گفت. لوئيز انريكه اولين شكست در ال كلاسيكو را تجربه كرد: بازي را خوب شروع كرديم و توانستيم به گل هم برسيم. در 20 دقيقه نخست تيم برتر ميدان بوديم ولي رفته رفته مالكيت توپ را از دست داديم. به نظرم مادريد با شايستگي توانست در اين ديدار به پيروزي برسد. آنها شايسته برد بودند. اين شكست نشان داد كه ما تيم برتر در اسپانيا نيستيم و نبايد فكر كنيم كه از همه تيم‌ها سرتر هستيم. ال‌كلاسيكو نشان داد كه تيم‌هايي بهتر از ما نيز پيدا مي‌شوند. بايد اين شكست را فراموش كنيم و از موقعيت خود در صدر جدول دفاع كنيم. در حال حاضر در صدر جدول ليگا قرار داريم و بايد هر طور شده در بازي‌هاي آينده اين موقعيت را حفظ كنيم. در فوتبال فراز و نشيب وجود دارد و براي يادگيري بايد بعضي مواقع شكست بخوريد. اين شكست مي‌تواند درس‌هاي زيادي براي ما داشته باشد. 
 
پيكه: نمي‌توانستم محو شوم تا توپ به دستم نخورد!
 
جرارد پيكه معتقد است پنالتي رئال ناعادلانه بوده است. مدافع اسپانيايي بارسا اعلام اين پنالتي را عامل شكست تيمش خواند: خيلي دوست دارم بدانم معيار داور براي پنالتي اعلام كردن آن صحنه چه بود، چون با وجود آنكه توپ به دستم خورد اما هيچ عمدي در كار نبود و من نمي‌توانستم دستم را از سر راه توپ بردارم. داور چيزي درباره پنالتي نگفت. من خودم را به زمين پرتاب كردم تا بدنم را سد راه توپ كنم اما نتوانستم دستانم را پشت سرم ببرم. مارسلو توپ را زد و من نمي‌توانستم در آن لحظه محو شوم. توپ به دستم برخورد كرد و سوت داور پس از آن به صدا درآمد. 
طعم تلخ و شيرين‌ ال‌كلاسيكو
 
لوئيز سوارز پس از چهار ماه محروميت در اولين ال‌كلاسيكوي فصل در تركيب اصلي بارسا قرار گرفت اما تيمش در نهايت سه بر يك باخت: از اينكه به ميادين برگشته‌ام و دوباره مي‌توانم بازي كنم، بسيار خوشحالم. حالا خيالم راحت است و خوشحالم كه فرصت بازي در اين مسابقه را به دست آوردم. البته به خاطر نتيجه‌اي كه رقم خورد حس تلخ و شيريني دارم اما بارسا بارها و بارها جبران كرده است. بازي در سانتياگوبرنابئو كار بسيار دشواري است اما ما آمده بوديم تا هر آنچه را كه از دست‌مان ساخته است، انجام دهيم. حتي تا آخرين صحبت مربي با تيم قبل از بازي نمي‌دانستم كه قرار است در تركيب اصلي باشم. مي‌خواستم اولين بازي‌ام براي بارسلونا با يك پيروزي همراه باشد اما باز هم راضي‌ هستم، چون تمام تلاشم را انجام دادم. اگرچه ما باختيم اما هنوز از رئال مادريد يك امتياز بيشتر داريم.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار