کد خبر: 681569
تاریخ انتشار: ۲۸ مهر ۱۳۹۳ - ۰۹:۰۲
نتانیاهو که در کابینه رژیم‌صهیونیستی صحبت می‌کرد، گفت: «ما با خطر توافقی میان ایران و ۱+۵ مواجه هستیم که هزاران سانتریفیوژ ایران را حفظ کرده و این کشور را در آستانه هسته‌ای شدن قرار می‌دهد».
فارس: «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم‌صهیونیستی روز یکشنبه گفت توافق هسته‌ای احتمالی میان ایران و گروه موسوم به ۱+۵ ممکن است هزاران دستگاه سانتریفیوژ تهران را حفظ کند.

نتانیاهو که در کابینه رژیم‌صهیونیستی صحبت می‌کرد، گفت: «ما با خطر توافقی میان ایران و ۱+۵ مواجه هستیم که هزاران سانتریفیوژ ایران را حفظ کرده و این کشور را در آستانه هسته‌ای شدن قرار می‌دهد».

نخست‌وزیر رژیم تل‌آویو که از آغاز مذاکرات هسته‌ای با ایران همواره تأکید کرده بود توافق نهایی باید به برچیده شدن کامل ظرفیت هسته‌ای تهران منجر شود، در ادامه تلاش‌های خود برای سوءاستفاده از تهدید گروه تروریستی داعش، گفت: «یک ایران در آستانه هسته‌ای شدن، تهدیدی بزرگتر از داعش برای جهان است».

هشتمین دور از مذاکرات جامع هسته‌ای ایران در حالی روز پنج‌شنبه در شهر وین اتریش برگزار شد که طرفین برای رسیدن به توافق نهایی تنها تا روز سوم آذر (۲۴ نوامبر) فرصت دارند. پابرجا ماندن اختلافات اصلی در مذاکرات به فاصله پنج هفته مانده تا ضرب‌الاجل گفت‌وگوها، گمانه‌زنی‌ها در مورد احتمال تمدید مذاکرات را تقویت کرده است.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار