شهردار تهران با اشاره به احداث پلي از روي بزرگراه شهيد همت به منظور برقراري اتصال بخش شمالي و جنوبي تپههاي عباس آباد به مصلاي امام خميني (ره) گفت: بايد از مقام معظم رهبري تشكر كنيم كه اخيراً با دستور مستقيم ايشان اين زمينها براي احداث پارك 80 هكتاري در اختيار قرار گرفت. به اين ترتيب با عبور از اتوبان شهيد حكيم، وارد مصلاي تهران ميشويم.
محمد باقر قاليباف عصر روز پنجشنبه طي سخناني در مراسم افتتاحيه پل طبيعت ضمن تقدير از كارگران، مهندسان و مشاوران دست اندر كار احداث اين پل گفت: افرادي كه همت كردند و اين كار را انجام دادند تركيب دو نسل بودند؛ نخست نسل جوانان 30-25 ساله دوران دفاع مقدس كه در آن زمان مهندسي ميكردند و در عملياتهايي چون والفجر 8، پلهايي را روي كارون و اروندشير زدند. اين افراد با جوانان 24-25 ساله اين نسل كه امروز از دانشگاه فارغالتحصيل شدهاند، در كنار هم قرار گرفتند. بدين ترتيب آن باورها و اين تخصصها با هم پيوند يافت و اتفاقات خوبي را در شهر ما رقم زد.
وي خاطر نشان كرد: اين مجموعه 500 هكتاري در تپههاي عباسآباد واقع شده است كه بخشي از آن در حوزه مسائل مذهبي و مصلاي بزرگ تهران قرار دارد و بخش شرقي آن نيز حوزه فرهنگي شهر تهران است كه باغ كتاب، باغ هنر، كتابخانه ملي، فرهنگستانهاي متعدد و... در آن وجود دارد.
شهردار تهران افزود: من به سهم خودم به عنوان يك خدمتگزار در شهرداري تهران و به عنوان يك شهروند اين تشكر را از شخص مقام معظم رهبري دارم. اگر عنايت ويژه و دستور صريح ايشان مبني بر جلوگيري از هرگونه احداث ساختمانهاي اداري در تپههاي عباس آباد نبود، شايد امروز ديگر شهروندان شاهد چنين فضاي باز، مفرح و بانشاطي در اين تپهها نبودند، چراكه قرار بود همه سازمانها و بخشهاي دولتي در اينجا مستقر شوند. گفتني است پل طبيعت يك پل سه طبقه غير خودرويي و پيادهرو است كه در تهران قرار دارد. اين پل از عرض بزرگراه مدرس ميگذرد. طول اين پل ۳۰۰ متر بوده و سازهاش 2 هزار تن است. پل طبيعت زير نظر متخصصان ايراني ساخته شده است. براي ساخت اين پل 14هزار قطعه فولادي در ابعاد مختلف در ارتفاع ۴۰ متري زمين، سر هم و نصب شده است. با ساخت پل طبيعت بوستانهاي طالقاني در شرق و آب و آتش و بنادر در غرب زمينهاي عباسآباد به هم متصل ميشوند. پل طبيعت 7 هزار مترمربع مساحت دارد.