کد خبر: 680066
تاریخ انتشار: ۱۹ مهر ۱۳۹۳ - ۱۷:۳۴
معاون فرماندار شهرستان لردگان از تخصیص یک میلیارد و 817 میلیون تومان تسهیلات مشاغل خانگی به این شهرستان در سال 93 خبر داد.

اسدالله جلیل در کارگروه اشتغال این شهرستان و با اشاره به هفته نیروی انتظامی گفت: امنیت موجود در کشور مرهون تلاش‌های شبانه‌روزی سبزپوشان نیروی انتظامی است که این هفته را به همه سبزپوشان حریم ولایت تبریک و تهنیت عرض می‌نماییم.

وی بیکاری را مهم‌ترین معضل این شهرستان دانست و افزود: شهرستان لردگان با جمعیت بیش از 200 هزار نفر متاسفانه از نرخ بیکاری بالایی رنج می‌برد.

جلیل تصریح کرد: مدیران دستگاه‌های اجرائی و بانک‌های عامل باید در مدت باقیمانده سال با حضور موثر و مرتب در جلسات کارگروه اشتغال این شهرستان، همکاری بیشتری در خصوص اعطای تسهیلات اشتغالزایی داشته باشند.

این مسئول از تخصیص 18 میلیارد و 170 میلیون ریال تسهیلات مشاغل خانگی به این شهرستان خبر داد و افزود: این اعتبارات به تفکیک دستگاه‌های اجرایی و بانک‌های عامل اعلام و مقرر شد که در اسرع وقت پرونده‌های متقاضیان تکمیل و به بانک عامل معرفی شوند.

معاون فرماندار لردگان اشتغال تعهد شده این شهرستان را یک‌هزار و 691 نفر اعلام کرد و افزود: امید است دستگاه‌های اجرایی با برنامه‌ریزی مناسب و با همکاری بانک‌های عامل شاهد پرداخت تسهیلات اشتغالزایی و مشاغل خانگی به متقاضیان این شهرستان بوده و تا پایان سال‌جاری شاهد تحقق بیش از برنامه هدف‌گذاری در این شهرستان باشیم.

جلیل اذعان داشت: دبیرخانه کارگروه و دستگاه‌های اجرایی نظارت لازم را بر اشتغال‌های ایجاد شده داشته باشند که شغل ایجادی پایدار باشد.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار