کد خبر: 679042
تاریخ انتشار: ۱۴ مهر ۱۳۹۳ - ۱۸:۳۷
مصاحبه ايتورآسپه
ايتورآسپه ملي پوش باشگاه بيلبائو در پايان بازي شب گذشته با رئال مادريد به تمجيد از کريستيانو رونالدو پرداخت.
به گزارش "ورزش سه"، رئال مادرید شب گذشته با درخشش کریستیانو رونالدو موفق شد تا با 5 گل تیم بیلبائو را در هم بکوبد و رونالدو نیز با هت تریک جدیدش، موفق شد تا با رکورد دی استفانو و زارا برابری کند.

"ایتورآسپه"، هافبک ملی پوش تیم اتلتیک بیلبائو در انتهای این بازی گفت:" کریس رونالدو متعلق به سیاره دیگریست.متوقف کردن او بسیار دشوار است و گاهی هم غیر ممکن" 

ایتورآسپه در تمام طول بازی سعی در مهار رونالدو داشت اما با وجود ناکامی در این امر ترجیح داد تا جانب انصاف را رعایت کند. او در بازی قبلی این دو تیم در سن مامش، باعث اخراج رونالدو از زمین بازی شده بود. 

با این وجود او به خبرنگار وبسایت گل گفت:" هیچ مشکلی با رونالدو ندارم. در بیشتر لحظات بازی در کنار او بودم و هیچ اتفاقی بین ما رخ نداد.با وجود اتفاقات فصل گذشته،همه چیز روند طبیعی خود را طی کرد."

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار