کد خبر: 679027
تاریخ انتشار: ۱۴ مهر ۱۳۹۳ - ۱۷:۲۹
زوج استثنايي بارسلونا
پس از رفتن سامي اتوئو از بارسا و حتي با وجود پيوستن داويد ويا به بارسلونا،اين تيم کمبود زوجي همانند زوج مسي-اتوئو را بسيار احساس مي کرد.

به گزارش"ورزش سه"، بارسای لوئیس انریکه تا بدینجای فصل دو وجه مشخصه بارز داشته است. اولی در درون دروازه بوده که کلودیو براوو در 7 بازی لالیگا تاکنون گلی دریافت نکرده و دومی را در خط حمله شاهد هستیم؛ زوج مسی-نیمار که تاکنون 15 گل از 22 گل بارسا در تمام بازی های این فصل را به ثمر رسانده اند. 

این دو بازیکن در 19 گل بارسا نقشی کلیدی داشته و از 19 امتیاز بارسا در لالیگا در 18 امتیاز ردپای این زوج دیده می شود.به صراحت می توان گفت که این دو بازیکن، در فاز حمله بارسا تفاوت ها را رقم زده اند.

نیمار که فصل گذشته، تحت تاثیر تاکتیک های دفاعی تاتا مارتینو، نتوانست درخشش موردانتظار را داشته باشد، در ایده های لوئیس انریکه، آزادی عمل بیشتری دارد و در کنار مسی به اوج رسیده است. تنها در سه گل بارسلونا ما نشانی از مسی و نیمار نمی بینیم. همچنین در مقابل لوانته،گرانادا و رایووایکانو هر دو بازیکن همزمان برای بارسا گل زده اند.

مسی و نیمار در داخل و خارج زمین دوستانی بسیار صمیمی هستند و حتی مسی در نشست خبری خود از نیمار به عنوان برنده آینده توپ طلای اروپا یاد کرده است. با اضافه شدن لوئیس سوارز به این زوج، باید شاهد ظهور یک مثلث مخوف دیگر در فوتبال دنیا باشیم. مثلثی که می تواند با مثلث مرگبار رونالدو،بیل و بنزما در رئال شانه به شانه پیش برود.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار