کد خبر: 678087
تاریخ انتشار: ۰۹ مهر ۱۳۹۳ - ۱۴:۳۹
فرمانده انتظامی سمنان خبر داد:
فرمانده انتظامی استان سمنان گفت: عملیات مشترک پلیس و سربازان گمنام امام زمان(عج) به توقیف تریلر حامل 30 کیلو و 400 گرم تریاک در شاهرود انجامید.

سردار محمدرضا میرزایی گفت: ماموران پلیس مبارزه با مواد مخدر شهرستان شاهرود با دریافت خبری مبنی بر حمل یک محموله مواد مخدر به طور ویژه پیگیر موضوع شدند.

وی افزود: ماموران، یک دستگاه تریلر را که همراه با محموله مواد مخدر بار زغال نیز حمل می‌کرد، در محور شاهرود ـ آزادشهر شناسایی و متوقف کردند.

فرمانده انتظامی استان سمنان با اعلام کشف 30 کیلو و 400 گرم تریاک در این تریلر از دستگیری راننده 41 ساله آن خبر داد و گفت: این محموله از کرمان به قصد گرگان بارگیری شده بود.

میرزایی تعامل موجود بین دستگاه‌های اطلاعاتی و انتظامی استان را بسیار مناسب خواند و تاکید کرد: این همراهی و همکاری مطلوب، سمنان را به استانی ناامن برای سوداگران مرگ تبدیل کرده است.

وی به شهروندان توصیه کرد: با اعلام هرگونه مورد مشکوک در خصوص تهیه، توزیع و قاچاق مواد مخدر به مرکز فوریت‌های پلیسی 110، پلیس را در برخورد قاطع با این بلای خانمان‌سوز یاری کنند.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار