کد خبر: 678001
تاریخ انتشار: ۰۸ مهر ۱۳۹۳ - ۱۸:۲۵
ژوزه مورينيو، سرمربي چلسي عنوان کرد که ديگو کاستا، مهاجم اين تيم مقابل اسپورتينگ ليسبون و آرسنال بازي خواهد کرد.
به گزارش "ورزش سه"، کاستا عملکرد فوق‌العاده ای در شروع در چلسی داشته و 8 گل در 7 بازی به ثمر رسانده است و اختلاف زیادی با دیگر رقبا در جدول گلزنان برتر جزیره دارد. با این حال، او کاملا آماده نیست و مشکل همسترینگ زانویش، مانع بازی کردن او مقابل شالکه شد. مورینیو عنوان کرد که کاستا در این دو دیدار بازی خواهد کرد ولی همچنین گفت که از حضور کاستا در اردوی تیم ملی اسپانیا می‌ترسد.

او گفت: " دیگو کاستا مقابل لیسبون بازی خواهد کرد و امیدواریم که مقابل آرسنال هم به میدان برود او احتمالا در بهترین فرمش نخواهد بود. تقریبا در تمرینات هیچ کاری انجام نمی‌دهد. استراحت می‌کند تا مشکل زانویش برطرف شود.."

مورینیو سپس تایید کرد که دیدیه دروگبا نیز به دلیل مصدومیت با تیم سفر نخواهد کرد. او گفت: " دیدیه دروگبا هم چند هفته ای از میادین به دور خواهد بود. مشکل او زانویش است و نمی‌تواند با تیم سفر کند. "
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار