کد خبر: 676719
تاریخ انتشار: ۰۴ مهر ۱۳۹۳ - ۱۱:۳۳
تیم‌ فوتبال صبای قم در حالی در هفته دهم لیگ برتر فوتبال توانست از سد سایپا عبور کند که تیم راه آهن بازی باخته برابر نفت مسجد سلیمان را در دقیقه ۹۰ به تساوی تبدیل کرد.
مهر: در ادامه مسابقات هفته دهم لیگ برتر فوتبال ایران، تیم‌های راه آهن و نفت مسجد سلیمان از ساعت ۱۷:۲۰ در تهران به مصاف هم رفتند که این بازی در نهایت با نتیجه تساوی ۲ بر ۲ به اتمام رسید. گل‌های راه آهن را مجتبی شیری و امین منوچهری در دقایق ۲۹ و ۹۰ به ثمر رساندند و سعید سالارزاده در دقیقه ۳۱ و میلاد جعفری در دقیقه ۵۲ برای نفت مسجد سلیمان گلزنی کردند.

در دیگر بازی امروز، تیم صبا در قم به مصاف تیم سایپا رفت که این بازی با نتیجه یک بر صفر به سود صبا به اتمام رسید. پیروز قربانی در دقیقه ۱۲ برای صبا گلزنی کرد. به این ترتیب نوار پیروزی‌های پی در پی سایپا در این هفته توسط شاگردان صمد مرفاوی قطع شد.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار